Autopistas distribueix 120.000 dispositius RondaGi més per al tram gratuït Fornells de la Selva – Vilademuls de l’AP-7

Aniol Resclosa - Peatge AP7 Girona Oest - Roda premsa Abertis - Presentacio Ronda GI

Autopistas posa en marxa una nova acció de distribució d’aquest dispositiu, que permet als vehicles lleugers (excepte motocicletes) passar pels peatges de Ronda Girona sense aturar-se

Des que es va posar en funcionament, el  6 de març, 16.700 usuaris han utilitzat almenys un cop el dispositiu en el tram on és vàlid: entre els enllaços de Fornells de la Selva, Girona Sud, Girona Oest, Girona Nord i Vilademuls

Amb aquesta important remesa, Autopistas dona resposta a la gran demanda per part dels usuaris i s’ha distribuït als Ajuntaments col·laboradors d’aquesta iniciativa

 

Autopistas, companyia del Grup Abertis, distribueix aquesta setmana, de forma gratuïta, 120.000 dispositius RondaGI més entre els usuaris del tram gratuït de l’autopista AP-7 entre Fornells de la Selva i Vilademuls. Vista la forta demanda per part dels usuaris, la companyia hi ha donat resposta posant en circulació aquesta nova remesa, després que s’hagin distribuït els 80.000 de la primera fase.

Des de la posada en funcionament de RondaGi, 16.700 usuaris han utilitzat almenys un cop el dispositiu en el tram gratuït de l’AP-7 entre Fornells de la Selva i Vilademuls, un 15% del total d’usuaris d’aquest tram.

A finals de març, Autopistas va habilitar una segona via RondaGi a l’accés Girona Sud per millorar la mobilitat que es registra en determinats moments del dia.

RondaGI és un dispositiu que s’enganxa a l’interior del vidre davanter, just darrere del mirall retrovisor i, quan una antena el detecta, s’obre la barrera permetent el pas. Els usuaris disposen d’una via exclusiva i identificada amb la senyal de RondaGI. Els conductors que disposin de VIA-T no necessiten aquest dispositiu, ja que continuen circulant pel carril habilitat pel VIA-T. L’objectiu és millorar la mobilitat a la circumval·lació de Girona, i fer més còmode i fluid el pas dels gironins per l’autopista.

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “  Autopistas distribueix 120.000 dispositius RondaGi més per al tram gratuït Fornells de la Selva – Vilademuls de l’AP-7”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt