Comencen les obres per traslladar el laboratori clínic regional de Salt

Laboratori Clínic de Salt
Laboratori Clínic de Salt Girona IAS
Laboratori Clínic de Salt Girona IAS Dialog GP-A11ELhome rentals in miami

S’inicien les obres del nou Laboratori Clínic Regional al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt

Des d’ara i fins a final d’any es farà l’adequació de l’espai i, després, l’equipament del mobiliari i la maquinària. El trasllat es preveu per al maig de 2016

Dijous passat, 2 de juliol, es van iniciar les obres de la primera fase de construcció del nou Laboratori Clínic Regional, que estarà ubicat al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt i que tindrà una superfície d’uns 1.800 metres quadrats. A partir de les properes setmanes s’aniran adequant els espais als nous usos. Les obres duraran fins a finals d’any i, en el moment que acabin aquests treballs, s’iniciarà la segona fase del projecte, que consisteix en l’adequació dels espais exteriors i la dotació del mobiliari necessari per a la realització de l’activitat. El nou Laboratori unirà els actuals laboratoris ubicats a l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta (d’uns 1.200 metres quadrats) i al Parc Hospitalari (d’uns 480 metres quadrats), i la seva posada en marxa està prevista per a finals de maig de l’any que ve. Les obres i l’equipament del nou Laboratori tenen un pressupost de dos milions i mig d’euros.

El Laboratori del Trueta, amb 94 professionals, realitza activitat per a l’ICS Girona (tant de l’hospital mateix, com dels 27 equips d’atenció primària), de l’IAS (l’Hospital de Santa Caterina i els tres equips d’atenció primària) i també de l’Hospital de Campdevànol. S’hi realitzen extraccions de sang i analítiques de fluids biològics, microbiologia i estudis genètics. Es preveu que el nou Laboratori assumirà la realització de gairebé sis milions de proves l’any i atendrà unes 700.000 peticions de les tres institucions.

Després, l’ampliació de les urgències del Trueta

Un cop quedin alliberats els espais que actualment ocupa el Laboratori al Trueta, es podrà començar a treballar en les obres d’ampliació de les Urgències. La previsió és que el projecte estigui acabat passat l’estiu, de manera que es puguin fer els tràmits per a la licitació i l’inici d’obres quan s’hagi traslladat el Laboratori Clínic al Parc Hospitalari Martí i Julià. El Servei d’Urgències pràcticament doblarà la seva superfície actual, que és de 1.200 metres quadrats, cosa que suposarà una gran millora tant per als usuaris com per als professionals

 


 

La posada en marxa està prevista per a finals de maig

Les obres de la primera fase de construcció del nou laboratori clínic regional al parc hospitalari Martí i Julià de Salt (Gironès) ja han començat. El laboratori tindrà una superfície de 1.800 metres quadrats i es preveu que els treballs s’allarguin fins a finals d’any. Després, començarà la segona fase, que consisteix en adequar els espais exteriors i dotar l’espai del mobiliari necessari per desenvolupar l’activitat. La posada en marxa del nou laboratori està prevista per a finals de maig de l’any vinent. Les obres i l’equipament del laboratori tenen un pressupost de 2,5 milions d’euros (MEUR). Un cop estigui a ple rendiment, calculen que assumirà gairebé sis milions de proves l’any.

El nou laboratori unirà els actuals laboratoris ubicats a l’hospital Josep Trueta de Girona (d’uns 1.200 metres quadrats) i al parc hospitalari (d’uns 480 metres quadrats). La seva posada en marxa està prevista per a finals de maig de l’any que ve.

El laboratori del Trueta, amb 94 professionals, realitza activitat per a l’ICS Girona (tant de l’hospital mateix, com dels 27 equips d’atenció primària), per a l’IAS (l’hospital Santa Caterina i els tres equips d’atenció primària) i també per a l’hospital de Campdevànol. S’hi realitzen extraccions de sang i analítiques de fluids biològics, microbiologia i estudis genètics.

Es preveu que el nou laboratori assumirà la realització de gairebé sis milions de proves l’any i atendrà unes 700.000 peticions de les tres institucions.

Un cop quedin alliberats els espais que actualment ocupa el laboratori al Trueta, començaran els treballs per atacar l’ampliació de les urgències a l’hospital de referència de les comarques gironines. La previsió és que el projecte estigui acabat passat l’estiu, de manera que es puguin fer els tràmits per a la licitació i l’inici d’obres quan s’hagi traslladat el laboratori.

El servei d’urgències pràcticament doblarà la seva superfície actual, que és de 1.200 metres quadrats, cosa que suposarà una millora tant per als usuaris com per als professionals.

FONT: ACN/Diari de Gironabinary options bankingхарьков пятихатки

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “Comencen les obres per traslladar el laboratori clínic regional de Salt”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt