Comencen les rebaixes a l’Espai Gironès amb més de 35.000 visitants el primer dia

L’Espai Gironès, gestionat per Multi Spain Management S.A., ha començat la campanya de rebaixes amb més de 35.000 visitants el primer dia i amb grans descomptes dels preus en l’oferta del centenar de botigues que hi ha al centre comercial. Els descomptes són en la majoria d’establiments del 50%, tot i que n’hi ha que arriben al 70%. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, valora molt positivament l’inici de la campanya i preveu que les vendes creixeran entre un 2 i un 4% en relació a les rebaixes de l’estiu passat. “Hem tingut una gran afluència de públic durant el primer dia. Hi ha una gran oferta de producte, de molta qualitat, que es poden adquirir a molt bon preu”, destaca el responsable de l’Espai. Aquest diumenge, dia 3 de juliol, el centre comercial estarà obert.

ESPAI GIRONÈS

Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’ excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de  400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes  on hi ha instal·lats operadors líders com Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Miró, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear o Springfield, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

MULTI SPAIN MANAGEMENT

Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, capdavanter en la promoció immobiliària i gestió de centres comercials a Europa i Turquia. En la seva qualitat d’empresa del sector immobiliari, està especialitzada en la creació, gestió i increment sostenible del valor dels actius que tenen en cartera, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social del territori. Multi és propietari i/o gestiona 90 centres comercials, que reben 400 milions de visitants a l’any, que gasten una quantitat estimada de 4.000 milions d’euros en més de 6.000 botigues, restaurants i zones d’oci. Multi compte amb més de 650 professionals qualificats, que presten serveis de qualitat altament especialitzats en 13 països europeus, inclosa Turquia (on és la major empresa propietària i de gestió de centres comercials). Multi compte amb el seu propi estudi d’arquitectura, T&T design, que dissenya tots els conceptes arquitectònics i de desenvolupament urbanístic del grup amb un segell únic. Des de la seva fundació el 1982, els seus projectes han estat reconeguts internacionalment per la seva naturalesa innovadora, qualitat arquitectònica, sostenibilitat i profunda sensibilitat respecte als entorns locals.independent escort malaysiamiami properties for sale

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “Comencen les rebaixes a l’Espai Gironès amb més de 35.000 visitants el primer dia”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt