El centre de teràpies Espai Salut guanya el concurs d’aparadors de la Fira de la Flor i Planter de Salt

El Jurat concedeix accessits a La Cooperativa del Veinat i Teixits Yasmina

Ahir al matí el jurat del concurs d’aparadors va passar pels establiments participants en el concurs d’aparadors d’aquesta edició de la Fira de la Flor i el Planter de Salt i va donar com a guanyador al  Centre de teràpies ESPAI SALUT.

Per la qualitat i l’esforç emprat en l’elaboració de l’aparador el jurat va decidir concedir dos accèssits als establiments La Cooperativa del veïnat i Teixits Yasmina. 

Els premsi es lliuraran diumenge que va a les 11 del matí al Parc Monar en el decurs de la Fira de la Flor i el Planter.

Les activitats de la fira començaran avui divendres a la tarda a la Factoria Cultural Coma Cros amb la jornada tècnica “Els preparats vegetals i la defensa vegetal en explotacions d’autoconsum” a càrrec del mestre jardiner Jordi Puigdefàbregas, que explicarà com fer preparats de plantes assequibles i com aplicar-los perquè siguin efectius.

Dissabte les activitats de la fira continuaran a les cinc de la tarda amb la passejada per les deveses “Les males herbes comestibles de l’horta de Salt. Altres verdures per conèixer” a càrrec de d’Evarist March, botànic i director de Naturalwalks. La passejada és gratuïta i sortirà del C/ del Rec.

 product life cycle stages definitionstockpair reviews

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “El centre de teràpies Espai Salut guanya el concurs d’aparadors de la Fira de la Flor i Planter de Salt”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt