EL ROSSINYOL JA ÉS AQUÍ!

Aquesta setmana hem fet la Festa Inicial del Projecte Rossinyol. Per segon any, 6 alumnes de 6è (mentorats) han conegut a 6 alumnes de la Universitat de Girona (mentors) que els acompanyaran durant tot el curs per tal que coneguin diferents espais del municipi de Salt: llocs d’oci, d’àmbit cultural, …

Un cop feta la roda de presentacions, a continuació hem fet un joc que ha servit per fer les parelles: mentor-mentorat. Tot seguit, cada parella ha tingut un espai on poder trencar el gel i conèixer coses dels uns als altres. Els alumnes de 6è han estat acompanyats en tot moment per les seves famílies. La festa ha acabat amb un petit refrigeri i una ruta per les instal.lacions de l’escola en la qual els mentorats han explicat, de primera mà, als seus mentors com és la seva escola.

Enguany, l’Escola Mas Masó ha incrementat en un 100% el nombre de mentors respecte el curs passat, passant de 3 a 6. Els estudiants de la UdG provenen dels Graus d’Infermeria, Educació Social, Ciències Mediambientals i Treballador Social.

Que tingueu un bon vol!translate fromWelcome Bonus Binary Options

També et pot interessar...

Un comentari a “EL ROSSINYOL JA ÉS AQUÍ!”

  1. Helen Castillo ha dit:

    El projecte rossinyol va ser una experiència per mi, vaig fer moltes coses divertides amb la meva mentora!! la meva mentora Anna Masó. vaig aprendre moltes cosses de ella i ella de mi, vaig tindre molta confiança en ella. que l’estimo moltíssim! mai m’ho oblidaré de ella 🙂 Aquells mesos que vaig estar amb ella m’ho vaig passar molt be!! Quan em vaig entera que m’havien triat per fer aquell concurs em vaig emocionar moltíssim!!! GRACIES A L’ESCOLA MAS MASÓ, I A LA MEVA MENTORA ANNA MASÓ;) 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt