El Salt Gimnàstic Club aconsegueix 30 podis al Campionat d’Espanya

El Salt Gimnàstic va brillar al Campionat d’Espanya. En artística femenina, 1 campiona, 2 subcampiones i 3 terceres posicions, més 2 medalles d’or, 6 de plata i 7 de bronze. En artística masculina, 1 tercer, més 2 medalles d’or, 3 de plata i 1 de bronze.

El passat cap de setmana va tenir lloc a Guadalajara el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina a nivell individual on varen participar més de 1000 gimnastes, on els/les gimnastes del Salt Gimnàstic Club varen obtenir uns resultats excel·lents dins del gran nivell que hi ha actualment a la gimnàstica espanyola.

 

En el nivell 10, la màxima categoria, Nora Fernández ha aconseguit la medalla de plata a paral·leles i la de bronze a salt i a terra. En el nivell 8, Gerard Corominas va aconseguir la medalla de bronze a barra. En el nivell 7, Hugo Rebollar ha pujat al tercer esglaó amb medalla d’or a anelles i bronze a barra i Dietmar Reinhardt or a barra i plata arcs. En nivell 6, Aida València medalla de plata a asimètriques. Nivell 6 GAM, Jan Verdú medalla de plata a arcs i en Marcel Carreras (N3) medalla de plata a paral·leles. En el Nivell 4G, Jana Guardiola campiona amb medalla de bronze a terra; Andrea Chavarria or a salt i plata a paral·leles; Clàudia València plata a barra i Tanit Oller bronze a barra. A N3G, Paula Verdú subcampiona amb medalles d’or a terra i bronze a paral·leles. En Nivell 4 petites, Júlia Ventura tercera amb medalles de plata a paral·leles i bronze a barra. En nivell 3 petites, Laia Masferrer tercera i la Nicole de Miguel amb medalla de plata a barra. En nivell 2 grans, Carla Manzaneda bronze a barra. En la categoria 2 petites, Paula Reina medalla de bronze a salt. A Promogym 4, Paula Alsina subcampiona i Mariona Amagat tercera.китанинчугунные сковородки купить в москве

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “El Salt Gimnàstic Club aconsegueix 30 podis al Campionat d’Espanya”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt