El transport públic i el seu elevat cost – La Veu de Salt

Bon dia Salt, com vaig dir ahir, acabo d’anar a l’ajuntament a posar la queixa formalment perquè els joves de Salt no tenim cap descompte o bonificació amb el transport públic, al contrari dels joves de Girona que tenen uns descomptes molt considerables.

Bé doncs, primer de tot, vull agrair el tracte que m’han donat les tres persones que m’han atès. Primer la dona de l’entrada, segon la noia de la taula nº4 del registre i finalment la secretaria del sr. Alcalde. Igual que realitzo crítiques negatives, també en faig de positives, ambdós casos sempre constructives.

M’esperava una resposta seca i insuficient. Però no ha sigut així, m’han fet emplenar el formulari que us adjunto, i m’han dit que ho farien arribar als diferents departaments que d’una manera o altre toquen el tema del transport públic, joves i Salt ciutat universitària. També m’han dit que es posarien en contacte amb mi per realitzar una reunió cara a cara amb el regidor/a que porta aquest tema per tal d’exposar-li de primera mà la meva sol·licitud i queixa. Amb un termini de 3 mesos com a molt.

Ara bé, a mi personalment aquest termini no em serveix. Em sembla excessiu per una gestió d’aquest tipus. Amb tres mesos jo ja marxo a treballar fora, i m’agradaria tenir una resposta abans no marxi perquè sinó, l’any que ve no s’haurà aplicat cap solució. Per tant, d’aquí un mes sinó he rebut cap resposta o intenció de resposta, em tornaré a presentar allà per parlar directament al mateix moment amb algun responsable.

No pot ser que mai, cap membre de l’equip de govern s’hagués plantejat això. Reconegut per ells, és una vergonya que els joves de Salt paguem tant per un transport públic. No entenem perquè els jubilats si tenen descomptes i els joves no.

Quan tingui notícies us informaré. Sempre un plaer.

Marc Morales

marcmorales.c@gmail.com

laveudesalt.blogspot.com.esноутбук hp i7рассол для курицы гриль

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “El transport públic i el seu elevat cost – La Veu de Salt”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt