ERC Salt – Assemblea de dilluns 1 de juny de 2015

Aquest dilluns, a les 20.30 s’ha reunit l’assemblea local de Salt d’Esquerra Republicana de Catalunya, amb l’objectiu de valorar les manifestacions i accions a seguir arrel del posicionament dels diferents grups polítics del municipi.

En aquest aspecte, es recull i s’agraeix el suport públic a la investidura manifestat per aprovació de l’assemblea del grup municipal IPS-CUP, celebrada el passat dijous dia 28, així com de la seva voluntat d’establir converses per constituir un govern municipal d’esquerres.

S’agraeix igualment el suport públic a la investidura de Jordi Viñas manifestat per el grup Canviem Salt – Entesa i la seva predisposició a participar directament o des de fora a un possible govern d’esquerres a Salt.

Valorem igualment la predisposició pública manifestada per el PSC i per la seva candidata Iolanda Pineda a la formació d’un govern d’esquerres per facilitar el canvi real al nostre municipi.

A l’Assemblea també s’han plantejat i debatut les converses mantingudes amb la resta de grups polítics municipals valorant totes les propostes rebudes, que evidencien i reforcen l’èxit electoral d’ERC a Salt.

L’Assemblea local ha aprovat les conclusions inicials presentades, i ha donat tot el suport al grup municipal a mantenir les converses amb els partits d’esquerres per seguir explorant els vots a la investidura i  a la possible formació d’un govern representatiu del canvi al nostre municipi.тубы для косметикиsunny isles real estate miami

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “ERC Salt – Assemblea de dilluns 1 de juny de 2015”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt