Formació en emprenedoria social cooperativa a la Coma Cros de Salt

És busca generar noves idees per activitats econòmiques en el camp de l’economia social

Ahir a la tarda es va fer la primera sessió de la formació en emprenedoria social cooperativa a la Coma Cros, organitzada per l’Espai municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Salt. Una trentena de persones van participar de la formació, que imparteix LabCoop i que s’allargarà fins a un total de 16 hores lectives els propers 13, 20 i 27 de juny.

La formació busca, a partir de les competències emprenedores, obtenir recursos i generar noves idees per activitats econòmiques. També es destinarà temps a conèixer els projectes de cooperatives que puguin ser inspiradors i persones emprenedores en el camp de l’economia social i solidària.


Els mètodes de formació passen per l’aprenentatge cooperatiu, l’intercanvi d’informació i la construcció col·lectiva de coneixement i l’ensenyament experiencial, per tal d’aprendre a generar i crear projectes col·lectius. La formació va destinada a persones emprenedores amb inquietuds socials i a membres de col·lectius  i/o persones  interessades a emprendre projectes en el marc de l’economia social i solidària.

greekгде купить

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “Formació en emprenedoria social cooperativa a la Coma Cros de Salt”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt