III Jornades d’aprenentatge cooperatiu de Catalunya

Avui, dilluns  4 de juliol, al matí i a la tarda i el 5 de juliol al matí, s’organitzen les III Jornades d’Aprenentatge cooperatiu de Catalunya: Compartim l’experiència. Es celebraran a Salt, al Col·legi Pompeu Fabra i a l’Aula Magna de la Casa de Cultura “les Bernades”.

Tenen tres grans objectius generals:

  1.  Compartir la nostra experiència –com a docents o com a assessors o assessoresen l’aplicació del Programa CA/AC (Cooperar per Aprendre – Aprendre a Cooperar) per introduir l’aprenentatge cooperatiu a l’aula per tal de fer-la més inclusiva, de manera que hi puguin aprendre junts alumnes diferents, encara que siguin molt “diferents”.
  2. Discutir, aprofundir i avançar sobre aspectes molt concrets i específics del Programa CA/AC. També ha de servir per plantejar dubtes no resolts.
  3.  Presentar les línies de recerca que s’estan duent a terme al Grup de Recerca sobre Atenció a la Diversitat de la UVIC-UCC en relació a l’Aprenentatge Cooperatiu.

Aquestes III Jornades sobre Aprenentatge Cooperatiu a Catalunya estan organitzades pel Grup del CIFE de la UVic sobre Inclusió, Cooperació entre alumnes i Col·laboració entre professors, en col·laboració amb Ajuntament de Salt , Casa de Cultura Bernardes, Col·legi Pompeu Fabra de Salt i el CRP Gironès.

Hi ha un Blog de les Jornades on hi ha tota la informació necessària.

El programa general de les III Jornades sobre Aprenentatge Cooperatiu i Educació Inclusiva a Catalunya serà, per tant, el següent:

 

calendari-III-Jornades-d'aprenentatge-cooperatiu-de-Catalunyaсмартфоны 6 дюймовflorida

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “III Jornades d’aprenentatge cooperatiu de Catalunya”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt