L’Ateneu Coma-Cros explica el projecte de gestió comunitària a les jornades Interacció 2015 de Barcelona

L’Ateneu Coma-Cros explica el projecte de gestió comunitària a les jornades Interacció 2015 de Barcelona

Representants de l’Assemblea de l’Ateneu Coma-Cros de Salt han explicat aquest dijous el projecte de gestió comunitària per aquest equipament a les jornades Interacció 2015 que organitza la Diputació de Barcelona a la capital catalana els dies 2, 3 i 4 de desembre.

El programa de Interacció 2015, sota el títol “Repensant les polítiques culturals locals”, ha inclòs tres eixos. Per una banda, una reflexió sobre quin és el paper de la creació i els creadors en la gestió cultural; en segon lloc, com es dibuixen les noves fronteres entre espais físics i virtuals; i en tercer lloc, pros i contres de la gestió comunitària de la cultura. Ha estat en aquest tercer eix on els organitzadors de Interacció han convidat l’Ateneu Coma-Cros a presentar el projecte que s’està negociant amb l’Ajuntament de Salt.

La intervenció dels membres de l’Assemblea, d’uns 15 minuts de durada, ha consistit en explicar com ha estat el procés per tirar endavant el projecte aquests tres anys. Tot i que des de l’Assemblea es tenien reticències a la fórmula de presentació d’aquest apartat (sense temps per rèplica ni debat) i també per l’enfocament del títol de l’eix -pros i contres, en lloc de fer més accent en els processos o buscar el mateix qüestionament per altres formules de gestió-, es va decidir participar a les jornades per donar visibilitat al projecte i també per conèixer altres propostes presents en aquest encontre.

Les jornades Interacció són un punt de trobada entre els responsables i professionals de la cultura que es porten a terme des del 1984, de manera que són ja un referent de debat i aportació d’idees en aquest àmbit. L’edició d’aquest 2015 s’ha portat a terme els dies 2, 3 i 4 de desembre a les instal·lacions del CERC i el CCCB. Seguint el format inaugurat fa dos anys, Interacció s’ha desenvolupat en una doble versió presencial i virtual.

Assemblea Ateneu Coma-Cros de Saltигровие ноутбукихарьков новости сегодня видео

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “L’Ateneu Coma-Cros explica el projecte de gestió comunitària a les jornades Interacció 2015 de Barcelona”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt