L’Equip de govern i CiU de Salt arriben a un acord per votar favorablement el pressupost de 2016

La Clau de l’acord ha passat per mantenir el suport a les comunitats de veïns

L’Equip de govern de Salt format per ERC i CUP-IPS ha arribat a un acord amb el grup de CiU per tal de votar favorablement el pressupost de 2016. Divendres passat ja es va arribar a un acord amb PSC i Canviem Salt en el mateix sentit.

El projecte de pressupost ha estat enviat amb temps suficient als grups municipals perquè hi poguessin fer aportacions, fet que ha propiciat que els regidors de CiU hagin pogut fer consideracions en diferents partides. Finalment el grup de CiU ha condicionat el seu suport a la dotació de la partida de Rehabilitació d’elements comuns d’edificis en una quantia similar a la del pressupost 2015, que comptava amb 260.000 euros.

Per part del govern municipal, s’havia manifestat en declaracions a la premsa la voluntat de continuar donant suport a les comunitats de veïns, però en el projecte de pressupost no hi constava la partida. L’acord ha arribat amb el compromís del l’equip de govern de dotar, amb una quantia similar a la del pressupost 2015, la partida de rehabilitació d’elements comuns dels edificis immediatament després de la liquidació del pressupost 2015.

La partida de Rehabilitació d’elements comuns d’edificis, es destina a obres i millores que les comunitats poden fer als espais comuns dels habitatges.

apartments for rent hallandale beachлетние шины 225 60 r18

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “L’Equip de govern i CiU de Salt arriben a un acord per votar favorablement el pressupost de 2016”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt