LES ENTITATS ANIMALISTES DE GIRONA PROTESTEN PER LA MALA GESTIÓ DE LA GOSSERA DE GIRONA.

LES ENTITATS ANIMALISTES DE GIRONA FAN ENTREGA DE 5.000 FIRMES COM A PROTESTA PER LA MALA GESTIÓ DE LA GOSSERA DE GIRONA.

Associació Girona Animalista, Protectora Cap i Cua, Plataforma Animalista i el Partit Animalista PACMA han realitzat l’entrada a l ‘Ajuntament de Girona d’un document on es reclamen millores en el tracte i la protecció dels animals recollits pel servei dependent de l’Àrea de Sostenibilitat i Medi Ambient.

Aquest document està avalat per més de 5.000 firmes de ciutadans que han mostrat el seu descontent per la mala gestió realitzada. El brot de “brom” al dipòsit municipal, el cas de la gossa “Negreta” que va ser atacada i va morir sense rebre atenció o el trasllat posterior dels animals a la gossera de Figueres han estat alguns dels detonants que han portat a la recollida massiva de signatures.

La sol.licitud dels punts que els grups animalistes consideren que s’han d’estudiar ha estat entregada als responsables de les àrees corresponents i als caps del grups polítics que estan al govern. Entre d’altres, es demana la millora o clausura del dipòsit municipal, la construcció d’una gossera que compleixi amb els requisits que marca la Llei de Protecció Animal i la implicació de les entitats animalistes de la ciutat en la seva gestió.биол сковородакисти для теней купить

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “LES ENTITATS ANIMALISTES DE GIRONA PROTESTEN PER LA MALA GESTIÓ DE LA GOSSERA DE GIRONA.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt