L’Espai Gironès organitza un concurs de coneixement de parelles

espai gironès
espai gironès

La parella guanyadora s’endurà un cap de setmana en un balneari de sant Hilari Sacalm durant el mes d’agost

La iniciativa s’emmarca en la campanya “10 anys, 10 moments” que es du a terme aquest any per celebrar els deu anys del centre

L’Espai Gironès  durà a terme el proper dissabte 25 de juliol un concurs de coneixement de parelles per regalar un cap de setmana en el balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm. A través d’un sorteig s’han seleccionat deu de la trentena de parelles que en total  s’han inscrit durant les últimes setmanes al punt d’informació del Centre Comercial per poder participar en el concurs. L’únic requisit que han hagut de complir és que durant aquest 2015 han de celebrar els deu anys de casats o de parella de fet.  Dissabte, els participants hauran de respondre diverses preguntes que els faran a l’estil dels concursos televisius i els que demostrin tenir més coneixements l’un de l’altre s’enduran el premi d’un cap de setmana a l’Hotel Balnerari Font Vella de sant Hilari Sacalm durant el mes d’agost que inclou la nit d’hotel, l’esmorzar, el sopar i l’accés al circuit termal. El concurs es durà a terme a les 12 del migdia a la planta baixa del centre comercial. La iniciativa forma part de la campanya “10 anys, 10 moments” que l’Espai ha impulsat aquest 2015 per tal de compartir la celebració del seu desè aniversari a través de 10 esdeveniments que es duen a terme . El concurs de dissabte és el setè moment.

Més de 8.000 persones participen al concurs de la pàgina de Facebook de l’Espai

Durant aquest mes de juliol l’Espai Gironès també ha dut a terme quatre sortejos a través de la seva pàgina a la xarxa social Facebook per regalar estades al Centre Lúdic Termal Magma de Santa Coloma de Farners entre les més de 8.000 persones que hi han participat fins al moment. Per entrar en el sorteig només era necessari fer un m’agrada a la publicació que ho anunciava. La propera setmana se celebrarà l’últim sorteig.

Fins ara dins la campanya “10 anys, 10 moments” l’Espai Gironès  ha regalat un cap de setmana esquiant a Vallter 2000, una festa d’aniversari a un nen de 10 anys ,un cap de setmana a Port Aventura per a una família als guanyadors d’una gimcana de pares i fills i un salt en paracaigudes a Skydive Empuriabrava . El centre comercial també ha volgut obsequiar als  treballadors, amb 850 roses el Dia de Sant Jordi. L’acte central del desè aniversari es va celebrar el passat mes de maig amb una gran festa de “pel·lícula” adreçada als clients.

 как гостоитьapartments

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “L’Espai Gironès organitza un concurs de coneixement de parelles”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt