REFLEXIONS: Inhumanitat del Tribunal Constitucional

He llegit que “el Tribunal Constitucional anul·la part del decret de pobresa energètica que garanteix el subministrament d’electricitat i gas a les famílies vulnerables que no puguin pagar les factures”.

Em pregunto en quina societat vivim i quin govern hem escollit per arribar a aquests extrems. M’avergonyeix el govern que tenim, la hipocresia que s’hi dóna. Com poden anul·lar una llei que protegeix a les persones més desfavorides? Entenc que un govern ha de vetllar per totes les persones que representen i que les lleis han de tenir aquesta màxima, perquè si no és així, a qui representen les lleis?

M’ha agradat molt que el govern català hagi decidit ignorar al TC perquè dóna una llum d’esperança per a una societat més humana i justa. Crec que Espanya i en especial Europa en el cas dels refugiats, haurien de prendre bona nota del que significa governar per les persones.

Estic esperançat amb la nova forma de governar de les institucions, en especial del govern català i les alcaldesses de Barcelona i Madrid que anteposen les necessitats reals de les persones a lleis i costums que podríem considerar de l’època Medieval.

Aquesta reflexió no és una crida a la desobediència sinó una crida a canviar unes lleis que no representen, en molts casos, a la gran majoria de persones, una crida a fer que les lleis siguin més HUMANES.

David Arbusé Recasensсамый дешевый игровой ноутбукрайоны г.

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “REFLEXIONS: Inhumanitat del Tribunal Constitucional”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt