Salt vol implantar uns nous estudis de música, arts escèniques o visuals a la Coma Cros

Ofereix un espai de 432 metres quadrats perquè els gestioni una empresa vint anys

L’Ajuntament de Salt vol aprofitar un altre dels espais disponibles de la factoria cultural perquè s’hi pugui instal·lar alguna empresa disposada a tirar endavant una escola que fomenti les activitats formatives i estudis reglats relacionats amb la música, les arts escèniques o les arts visuals. La idea és que aquesta empresa disposi d’aquest espai, d’uns 432 metres quadrats distribuïts en dues plantes, durant els propers vint anys.

Aquelles empreses interessades a tirar endavant el projecte hauran de pagar un cànon anual d’explotació mínim de 6.700 euros. Aquest import, que forma part del concurs i que per tant podria acabar essent més alt, s’hauria de pagar ja, com a primer any, abans del 30 de setembre.

Fa uns anys aquest espai, situat a la façana nord de la factoria cultural i que encara està buit, es va arranjar gràcies a una intervenció subvencionada per la Diputació de Girona. En cas que el vencedor del concurs públic necessiti fer obres per acabar d’adequar l’espai, haurà d’assumir-les. De fet, s’estableix que l’empresa interessada haurà de presentar un projecte amb una inversió mínima de 50.000 euros.

Els licitadors hauran de presentar una proposta anual de beques i formació gratuïta en relació amb els estudis oferts. L’adjudicatari haurà d’establir com a criteri obligatori que les persones que hi concorrin hauran d’estar empadronades al municipi de Salt, durant, com a mínim, els tres mesos anteriors a la convocatòria.

Pel que fa als criteris d’adjudicació, la meitat dels punts se’ls endurà la proposta educativa, la resta es dividirà entre el projecte d’obres i instal·lacions, la millora de l’oferta sobre el cànon econòmic anual i sobre les beques i l’oferta formativa gratuïta.

Aquesta proposta serviria per engreixar els actuals estudis que ja hi ha actualment a la Coma Cros. Hi ha l’ERAM (escola universitària adscrita a la UdG que imparteix dos graus oficials: Audiovisual i Multimèdia; i Arts Escèniques), l’Escola ERAM Zeta (un projecte educatiu per educar en l’ús de les noves tecnologies aplicades, les arts escèniques i la creativitat), el centre associat de la UNED a Girona i la UOC. A més hi ha altres equipaments culturals com la biblioteca o el Canal i s’hi fan activitats com tallers, dansa, lectures o passis de documentals, entre altres.

Tapi Carreras

FONT: El Punt Avuiноутбуки с виндовс 10купить планшет какой лучше

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “Salt vol implantar uns nous estudis de música, arts escèniques o visuals a la Coma Cros”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt