Temporada Alta supera les 15.000 entrades venudes després dels dos dies de venda intensiva

Temporada Alta. El president de la DO Empordà, Xavier Albertí, i el director de Temporada Alta, Salvador Sunyer, signen un acord de col·laboració.

Alguns espectacles han tingut una elevada demanada d’entrades en les primeres hores de venda

Per tal de poder oferir entrades amb bona visibilitat de tots els espectacles, Temporada Alta ha programat noves funcions

 

Temporada Alta- Festival de Tardor de Catalunya ha venut, a data d’avui, dimarts 9 de setembre a les 17h, un total de 15.408 entrades de les 43.622 posades a la venda per a l’edició d’aquest any.

Per tal de poder oferir entrades amb bona visibilitat de tots els espectacles de la programació, el festival ha intentat de cobrir aquesta demana el més aviat possible posant a la venda ahir a la tarda entrades per a sis noves funcions dels espectaclesEls veïns de dalt de Cesc Gay, Una altra pel·lícula dirigida per Julio Manrique, 73 raons per deixar-te  de Guillem Clua, Jordi Cornudella dirigit per Elisenda Roca, CrecEnUnSolDéu dirigit per Lluís Pasqual i interpretat per Maria Sardà,Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano de Mario Gas amb Josep Maria Pou i We need to talk de Roger Bernat.

 

Noves funcions a la venda

 73 raons per deixar-te de Guillem Clua i Jordi Cornudella. Direcció d’Elisenda Roca

Nova funció:

Divendres 9 d’octubre, a les 21h al Teatre Municipal de Girona

 

Una altra pel·lícula dir Julio Manrique.

Nova funció:

Dissabte 24 d’octubre, a les 18h al Teatre de Salt

 

Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano de Mario Gas amb Josep Maria Pou

Nova funció:

Dissabte 24 d’octubre a les 18h al Teatre Municipal de girona

 

Els veïns de dalt  de Cesc Gay

Primera nova funció:

Dissabte 31 d’octubre a les 18h al Teatre Municipal de Girona

Segona nova funció:

Divendres 30 d’octubre a les 18h al Teatre Municipal de Girona

 

CrecEnUnSolDéu dirigit per Lluís Pasqual i interpretat per Maria Sardà

Nova funció:

Diumenge 15 de novembre a les 18h al Teatre de Salt

 

We need to talk de Roger Bernat

Nova funció:

Divendres 20 de novembre a les 21h al Centre Cívic Sant Narcís

 

Horaris i canals de venda:

 

–       Al web del festival www.temporada-alta.net

–       Als dispositius mòbils: A través de l’app del festival i a la versió web adaptada als dispositius mòbils.

–       A partir del 10 de setembre: A les taquilles del Teatre Municipal de Girona (de dimarts a divendres de 13 a 17h), de l’Auditori-Palau de Congressos (de dimarts a divendres de 17h a 19h) i del Teatre de Salt (dijous i divendres de 19h a 21h)

 


 

Temporada Alta supera les 15.000 entrades venudes

Això representa més d’una tercera part de les localitats disponibles

Conveni del festival amb la DO Empordà

El festival Temporada Alta ja havia venut ahir a la tarda, en el segon dia de venda intensiva, un total de 15.408 entrades, la qual cosa representa més d’una tercera part de les 43.622 localitats posades a la venda per a l’edició d’aquest any, que tindrà lloc del 2 d’octubre al 8 de desembre.

Per poder oferir localitats amb bona visibilitat de tots els espectacles de la programació, en les últimes hores s’han posat a la venda entrades de sis noves funcions, corresponents als espectacles73 raons per deixar-te, Una altra pel·lícula, Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano, Els veïns de dalt, CrecEnUnSolDéu i We need to talk.

Set estrenes amb brindis

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà i Temporada Alta han signat un acord de col·laboració per donar visibilitat durant la celebració del festival als vins empordanesos, que protagonitzaran els brindis posteriors a set de les estrenes que programa el festival. El president de la DO Empordà, Xavier Albertí, i el director de Temporada Alta, Salvador Sunyer, van signar ahir el conveni.
Les set estrenes amb brindis seran les dels espectacles 73 raons per deixar-te, de Guillem Clua i Jordi Cornudella, dirigit per Elisenda Roca; Ubu i la comissió de la veritat, dirigit per William Kentridge;Mesura per mesura, dirigit per Declan Donnellan; El matrimoni de Maria Braun, dirigit per Thomas Ostermaier; Last tango in Berlin, amb Ute Lemper; Patetisme il·lustrat, de Carles Santos, i The valley of Astonishment, de Peter Brook.
El conveni de col·laboració estableix també que el Consell Regulador de la DO Empordà s’incorpora al Club de Mecenatge de Temporada Alta.

X.C

FONT: El Punt Avuiвидеокамерыnew home construction in broward county

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “Temporada Alta supera les 15.000 entrades venudes després dels dos dies de venda intensiva”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt