The Patillas celebraran 10 anys demà a La Mirona, amb 23 músics a l’escenari

Girona. Espai Marfà (Santa Eugènia). Assaig del concert del desè aniversari del grup de versions The Patillas, amb diversos convidats, que obrirà la temporada 2015-2016 de La Mirona.

Serà la festa inaugural de la nova temporada de la sala saltenca i s’obrirà amb l’actuació de Cala Vento

Els beneficis es destinaran als refugiats sirians

El grup gironí de versions The Patillas celebrarà demà dijous el seu desè aniversari amb un concert molt especial que serà també la gran festa d’inauguració de la nova temporada de la sala La Mirona de Salt (22.30 h, 6 i 8 euros). El concert de The Patillas & Friends inclourà les col·laboracions en una desena de temes de 17 músics amics del grup que són membres de diferents formacions gironines, de manera que amb el sextet titular sumaran un total de 23 músics en escena. Els beneficis d’aquest concert inaugural es lliuraran a l’Acnur, l’agència de l’ONU per als refugiats, que actualment està desenvolupant tasques d’atenció a les víctimes del gran èxode sirià.

Com a teloner del concert hi haurà el duet baix-empordanès Cala Vento, com a semifinalista del concurs Intro. L’actuació de The Patillas inclourà entre 25 i 30 versions del seu repertori habitual, entre les quals els convidats han triat en quines volien participar. The Patillas –Albert Gallardo, Toni Guerrero, Roger Tor, Aniol Miró, Violeta Canales i Rafa Gallardo– estaran reforçats en aquesta nit d’aniversari per Edu Bonet (La Tosca Brava), Toni Cayena, Sisu Garcia (Cru! La Bateria de Girona), Xavier Pascual (The Basement, Orelles de Xocolata), Ricard Caula (Gir), Pol Figueres (The Blackiss, La Banda del Surdo), Jordi Planagumà (Van de Kul), Toni Molina (The Gruixut’s), Santos Garcia (Nadies), Eloi Molinero, Alfredo Moreno i Jaume Nadal (Carmen 113), Francesc ChekaSotillos (The Dirty Club, Merkado Negro), Joan Planas (El Gran Cranc Pelut), alguns membres del grup TuTú-KeKé i Àlex Grau (Johnny Killer Jones).

Xavier Castillón

FONT: El Punt Avuiкупить краиуюtranslate swedish

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “The Patillas celebraran 10 anys demà a La Mirona, amb 23 músics a l’escenari”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt