Uns 300 participants, a la setena edició del Campionat de Bàsquet 3×3 Espai Gironès

La  gran diada del bàsquet gironí aplega cada any més esportistes d’equips d’arreu de les comarques gironines

Prop de 300 esportistes, d’uns 60 equips de les comarques gironines, han participat avui a la 7a edició del Campionat de Bàsquet 3×3 organitzada per l’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A. L’èxit de participació d’aquesta gran diada del bàsquet gironí supera el de l’any passat, que va aplegar uns 250 esportistes.

El torneig, que s’ha dut a terme aquest matí al Pavelló Municipal de Salt, ha comptat amb la ja habitual col·laboració de l’Spar Citylift Girona; de l’equip local, el Club Bàsquet Salt i, com a novetat d’aquest any també amb la col·laboració d’ADN Gironí. Els seixanta equips participants són de totes les categories (mini, infantil, cadet, júnior i sènior, tant masculines com femenines). Segons destaca el gerent d’Espai Gironès, Pau Jordà, “les dades de participació demostren que el 3×3 Espai Gironès s’ha consolidat com una cita de referència per als aficionats al bàsquet”.

Tots els participants han rebut obsequis i s’han entregat trofeus als equips guanyadors de les diferents categories. A més del gerent de l’Espai Gironès, l’entrega de trofeus ha comptat amb la presència del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Salt, Àlex Barceló; i del representant territorial de la Federació de Bàsquet de les comarques gironines, Xavier Santaló.

Es tracta d’una gran jornada lúdica al voltant de l’esport i els seus valors. Les inscripcions pel Campionat són gratuïtes i l’objectiu és potenciar els valors positius de l’esport, com ara la companyonia, l’esperit de superació i el joc net.

A banda de l’Spar Citylift Girona i el seu treball amb el bàsquet de base, l’Espai Gironès també col·labora amb altres institucions que treballen per millorar el benestar dels gironins i cercar el seu progrés, com ara Càritas Diocesana de Girona o la Fundació Jaume Casademont i les seves beques per a joves. El Centre Comercial ho entén com una manera de retornar la confiança rebuda per part de la població gironina durant  els més de 10 anys transcorreguts des de la seva obertura, que l’ha convertit en líder del sector a la demarcació.houses for rent in north miamiкупить планшет

També et pot interessar...

0 comentaris sobre “Uns 300 participants, a la setena edició del Campionat de Bàsquet 3×3 Espai Gironès”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Agenda Saltenca

agenda-totsalt