Les màquines fa setmanes que treballen per tirar a terra els edificis de l’empresa, tancada des de l’any passat, i desenrunar el solar

En un futur està previst construir-hi habitatges, equipaments i zona verda

  • L’antiga empresa Frigorífics del Ter està en procés d’enderroc, per deixar l’àmbit net i segur. En el futur està previst la seva urbanització amb habitatges, equipaments i zones verdes Foto: J.N.

L’entrada oest de Salt està en procés de transformació. Igual que Girona està a punt d’iniciar l’enderroc de naus abandonades a la seva entrada sud, pel carrer Barcelona, per fer-hi la nova Clínica Girona, el municipi de Salt ja veu com s’està netejant, i transformant, la seva entrada des de Bescanó. A l’abril van començar les obres d’enderroc de les antigues instal·lacions de Frigorífics del Ter. Ha estat, però, els darrers dies que el paisatge urbà s’ha transformat radicalment en aquest sector. Encara amb la runa acumulada –estan enderrocant, tot just, tot i que la major part ja està executada– es pot percebre ja l’extensa superfície de sòl on en el futur hi haurà nous carrers, places, habitatges i equipaments que se sumaran a l’entramat urbà de Salt.

[+] LLEGIR MÉS

FONT: El Punt Avui

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí