Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

El Viver de Salt organitza la 7a jornada del programa Co-Creix “Creativitat i Networking”

El Viver d’Empreses Creativoculturals i l’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) de l’Ajuntament de Salt amb el suport de la Diputació de Girona han celebrat la setena jornada de networking (treball en xarxa) de la Xarxa d’Espais d’Allotjament Empresarial de la demarcació de Girona, titulada “Creativitat i Networking” el dia 17 d’octubre de 2017.

A la jornada hi han participat emprenedors, comerciants i empreses de la província de Girona amb l’objectiu de millorar les seves competències i incentivar els seus negocis. El Viver de Salt ha esdevingut un espai de trobada on construir una xarxa de contactes i relacions professionals per desenvolupar i fer créixer els seus negocis.

Actualment, el context econòmic planteja nous reptes i nous horitzons per als emprenedors i empresaris, motiu pel qual és imprescindible incorporar estratègies creatives tant a les empreses de nova creació com a les organitzacions ja consolidades. Per aquest motiu, a la primera part de la jornada hem convidat a Carlos Ruiz Brussain, professor d’il·lustració i creativitat a l’Escola Universitària ERAM i amb una extensa trajectòria internacional, i ha explicat com funciona el procés creatiu i s’han explorat tècniques per generar idees i resoldre problemes inèdits.

A la segona part s’ha programat un taller pràctic de networking a càrrec d’Ainhoa Berganza, cofundadora d’Inti Training & Coaching, llicenciada en psicologia, amb una àmplia experiència professional en l’àmbit de la formació en habilitats directives i el coaching individual i d’equips, que desenvolupa la seva activitat en empreses i universitats. Durant el taller Quin és el teu somni? els participants han treballat la capacitat de creixement i desenvolupament, i s’han identificat els punts forts i les oportunitats de millora per afrontar nous reptes.

Ferran Burch, regidor de Promoció de l’Ocupació i Emprenedoria, i Assumpta Badia, tècnica d’empresa de l’Ajuntament de Salt, han inaugurat la jornada al Viver d’Empreses de Salt. I Maria Marcó, coordinadora de l’Espai Municipal d’Ocupació, ha realitzat la cloenda.

La jornada s’emmarca en el programa «Co-CREIX», dintre del cicle de networking que organitza la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial de la Diputació de Girona i hi poden participar projectes d’arreu del territori gironí que estiguin en fase de creació o dins els tres primers anys de vida del negoci.

El web www.ddgi.cat/vivers de la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial és un portal on els emprenedors poden trobar tot allò que els pot facilitar dur a terme la seva activitat: informació sobre locals i despatxos de lloguer, esdeveniments per a persones emprenedores, subvencions i diferents serveis repartits per la província de Girona. Per promoure el treball conjunt dels emprenedors i empresaris de la demarcació, dins del marc del programa Co-CREIX, la Diputació dona suport a l’organització d’unes jornades de formació rotatives a cada espai d’allotjament empresarial.

El grup de treball de la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial està compost per les següents entitats públiques amb titularitat o encàrrec de gestió d’un viver d’empreses o d’un espai de cotreball: Ajuntament de Ripoll, Agència Ripollès Desenvolupament, Ajuntament de Cassà de la Selva, Ajuntament de Vilablareix, Forallac SAM, Ajuntament de Calonge, Consorci Salines Bassegoda, Ajuntament de Besalú, Ajuntament de Santa Coloma Farners / Consell Comarcal de la Selva, Ajuntament de Celrà, Ajuntament de Salt, Ajuntament de l’Escala, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, Ajuntament de les Preses, Ajuntament de Castelló d’Empúries i Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot