Associació de veïns del barri centre de Salt

AVV barri centre Salt

AVV Barri Centre

L’associació de veïns del barri centre neix el juliol de 2007 amb la voluntat
d’articular una zona del municipi que estava experimentant uns canvis molt grans en molt poc temps i així intentar dur a terme un seguit d’objectius que s’havia marcat, com per exemple: promoció d’activitats, canalització de les reivindicacions comunitàries o el foment de la participació veïnal per aconseguir una millor cohesió social.

La principal activitat de l’associació era el sopar de germanor a l’escola la Farga, sopar que continuem celebrant cada any, però que potser amb els canvis que s’han viscut al barri necessitava d’altres activitats per aconseguir una major implicació de tots els actors veïnals.

Per aquest motiu es va decidir complementar el sopar de germanor amb la realització de la Fira DegustaSalt el mes d’octubre i la calçotada el mes de febrer.

Al mateix temps l’associació fa peticions constants a l’ajuntament de millores i problemes que es detecten al barri.

Agenda d’activitats del AVV Barri Centre

  • Calçotada (Febrer)
  • Feria d’Abril (Abril)
  • Parada de Sant Jordi (Abril)
  • Sopar de Germanor (Juliol)
  • Degusta Salt (Octubre)
  • Castanyada (Novembre)
  • Tió Solidari (Desembre

Quins Carrers formem part de la Associació de Veïns del Barri Centre?

El Barri Centre està format per un dels punts més importants de Salt. On es concentra una tercera part de la població de Salt.

Formen part de l’AVV del Barri Centre els carrers centrals de Salt. Des del Carrer Esteve Vila fins els carrer Ramón i Cajal, i delimitada pel carrer major i el Passeig dels Països Catalans.

Contacte AVV Barri Centre

Ens podeu trobar de 15.30 a 16.30h, cada dijous a la nostra seu: carrer Àngel Guimerà 76.  Podeu contactar amb AVV del Barri Centre per mail a aavvbarricentre@gmail.com

Flyer associació de veïns del barri centre de Salt

Twitter del Barri Centre