Espai Gironès

Centre Comercial Espai Gironès de Salt

L’Espai Gironès està situat en el municipi de Salt, limítrof amb Girona, amb façana a l’autopista A-7 que uneix França amb Barcelona.

Situat en la zona sud oest de Salt, dóna la possibilitat als seus visitants de passar un dia de compres a botigues de primeres marques o una estona d’oci en la seva variada oferta de restauració o els seus cinemes Odeón Girona.

Gran complex comercial i d’oci que acull establiments de moda i complements, botigues de joguines, d’alimentació, joieries i òptiques, a més d’una àmplia oferta d’oci familiar que inclou nombroses opcions gastronòmiques, cinemes i zones de joc infantil.

La seva excepcional ubicació li permet generar una zona d’influència directa amb 400.000 habitants i una afluència de més de 8,5 milions de visitants a l’any. Disposa de 46.000 metres quadrats de Superfície Bruta Alquilable (S. B. A.), distribuïts en dues plantes en les que es troben representats operadors líders com Odeon Multicines, Caprabo, Zara, FNAC, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear o Springfield, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places de pàrquing gratuït.

Disseny de l’Espai Gironès

El centre comercial Espai Gironès té un disseny modern.

El seu disseny conceptual basat en les antigues fàbriques tèxtils de Girona, testimonis del passat industrial de la ciutat, l’utilització de materials càlids i funcionals, la seva  cuidada il·luminació i l’amplitud dels seus espais interiors, converteixen Espai Gironès en el lloc de trobada per als habitants de la ciutat. A més a més, el seu disseny elegant i diferenciador s’integra perfectament en el seu entorn.

Gràcies a la permanent exhibició de peces artístiques a l’interior i a l’exterior del centre comercial amb referències explícites de Catalunya (Gaudí, Dalí, etc.), Espai Gironès utilitza l’art com un factor cultural i modern que genera i transmet experiències diverses i l’ajuda a vincular-se amb la seva província.

Horari Espai Gironès

Botigues i Supermercat: Dilluns a dissabte i festius d’obertura 09:30h – 22:00h

Restaurants: Dilluns a dissabte 9:30h a 00:00h – Diumenge 15:00h a 00:00h

Cinema: Diumenge a divendres 15:30h a 01:00h – Dissabte 15:30h a 02:30h

Festius d’obertura Centre comercial

Els festius d’obertura de l’Espai Gironès són:

  • 5 i 12 de gener
  • 5 de juliol
  • 15 d’agost
  • 12 d’octubre
  • 6,8,13,20 i 27 de desembre

Com arribar a l’Espai Gironès?

Direcció: Camí dels Carlins, 10, 17190 Salt (Girona)
Tel: +34 972 40 59 80

Mail: info@espaigirones.com
Web: http://www.espaigirones.com/

Autobús:

Hi ha un autobús que arriba al Centre Comercial Espai Gironès:

 L-4 GIRONA (pl. Marquès de Camps) – SALT (per Espai Gironès)

La parada d’autobús està situada a l’entrada sud de l’Espai Gironès.

L4-Autobus-Salt-Girona-Espai-Girones

[+] Descarregar L-4 pdf

Noticies de L’Espai Gironès