Fisioterapeuta Salt – Centres Fisioteràpia a Salt

Servei de Fisioterapeuta a Salt

Descobreix els millors Fisioterapeutes a Salt (Girona). Troba els professionals en fisioteràpia amb anys d’experiència i titulats.

Els fisioterapeutes t’ofereixen tractaments personalitzats per a problemes de dolor lumbar, cervicals, contractures, tendinitis, , problemes posturals, ciàtica, problemes de tendinitis, esquinços, marejos, vertígens, fisioteràpia per a embarassades, fisioteràpia per a nadons, fisioteràpia esportiva, rehabilitacions després de lesions o accidents, etc.

Troba els Fisioterapeutes prop decasa.

En els centres de Fisioterapeuta de Salt es prioritza el tracte proper, sense esperes i amb una atenció personalitzada al pacient, sempre oferint un servei assistencial òptim realitzant una exploració i valoració acurada, a través de proves funcionals per a determinar amb el màxim rigor un diagnòstic i tractament de Fisioteràpia adequat, i així poder prevenir i recuperar el nivell de salut dels pacients.

Amb la fisioteràpia podemprevenir i recuperar-nos     

Acudir a una clínica de fisioteràpia t’assegura disposardels millors professionals en fisioteràpia de Girona,  amb la seguretat d’un diagnòstic personalitat i un tractament segons cada lesió mitjançant exercici terapèutic, teràpiesm anuals i / o teràpies amb tecnologia específica, com  electroteràpia, ultrasonoteràpia, ones de xoc,microones, etc.

Quant dura una sessió de fisioteràpia?

Les sessions de Fisioteràpia són sessions personalitzades tant en un centre de fisioteràpia com a domicili. El fisioterapeuta realitza un diagnòstic previ de la situació del pacient i elabora un pla d’entrenament i / o rehabilitació, aconseguint resultats

El temps mitjà de durada d’una sessió d’un fisioterapeuta a Salt, Girona és de 30 a 60 minuts, però la durada d’una sessió de fisioteràpia pot allargar fins als 90 o 120 minuts, segons el pacient a tractar. Deixa’t assessorar en el teu centre fisioteràpia.

Amb la fisioteràpia podem prevenir i recuperar-nos de traumatismes i malalties mitjançant tècniques de massatges i aplicació de fred, calor, electricitat, etc. Un bon fisioterapeuta a Salt (Girona) pot estar especialitzat en alguna d’aquestes especialitats, o en totes:

Si estàs interessat i vols més informació, contacta ara sense compromís. T’assessoraran en el que necessitis.