Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Salt assumeix la presidència de la XMESS

Salt assumeix la presidència de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària XMESS

Toni Vidal, Regidor de Promoció Econòmica de Salt, ha estat nomenat president de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS). Aquesta designació simbolitza el reforçament del seu compromís per fomentar de forma integral les iniciatives d’Economia Social i Solidària des de l’esfera pública.

Vidal ha manifestat el ferm propòsit de l’administració de Salt de continuar la seva trajectòria en la promoció de pràctiques exemplars en aquest àmbit, una decisió que es veu consolidada amb la seva recent elecció com a president de la Xarxa. Es planteja així un repte apassionant, que té com a objectiu la construcció d’un municipi més equitatiu a nivell econòmic, que prioritzi les persones i la comunitat en la generació de polítiques públiques.

XMESS 2

Durant l’última assemblea de la Xarxa, es va introduir l’ABC de Bones Pràctiques en Economia Social i Solidària aplicades a l’administració local, en la qual Salt va contribuir amb dues iniciatives destacades. A més, es va presentar la Guia de Corresponsabilitat en matèria de Cures.

La Xarxa està composta per uns seixanta municipis de Catalunya i pel Consell Comarcal del Gironès. En aquesta trobada, Salt va compartir el seu saber-faire adquirit a través de la formació per a l’obtenció de certificats professionals en l’àmbit de les cures domèstiques, facilitant així que els professionals puguin gestionar el certificat de discapacitat dels individus atesos. També es va posar de relleu l’itinerari professional en el sector tèxtil de la localitat, amb la finalitat de reconèixer mitjançant certificació les habilitats en costura dels seus ciutadans i incentivar l’emprenedoria en aquest àmbit.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot