Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

INTENS CAP DE SETMANA DE COMPETICIONS AL SALT GIMNÀSTIC CLUB

El cap de setmana s’han disputat diferents competicions i ha estat intens per les gimnastes del Salt Gimnàstic Club.

Les gimnastes Nora Fernández i Laura Bechdejú es varen desplaçar a Cottbus per competir a la Copa del Món de Cottbus, Alemanya. Varen obtenir, respectivament, una fantàstica sisena posició a la final de paral·leles (13.466) i una setena posició en la final de l’exercici de terra (12.500).

D’altra banda, la gimnasta Sara Coll també va participar a la Top Gym a Bèlgica fent una bona competició i assolint una cinquena posició a paral·leles.

I per l’altre, al Pavelló Municipal de Salt es disputava el Campionat de Catalunya de Clubs de Gimnàstica Artística Femenina. Pel que fa als resultats, l’equip de màxima categoria (V0 9-10) format per Marina González, Bonnie Godino, Laura Mora, Laia Q. Nogué i Aida València va obtenir el bronze.

A la competició van participar un total de 90 gimnastes aproximadament de 6 clubs diferents d’arreu de Catalunya. Van ser campions els equips de VO 6 format per Nicole de Miguel, Laia Masferrer, Jana Guardiola i Gina Bou; el de VO 3-4 amb Jana Faixó, Èlia Ribas, Sonia Colell i Paula Reina; l’A de VO 1-2 amb Júlia Bossacona, Paula Carmona, Júlia Ramonet i Abril Mora i l’equip base B amb Carla Manzaneda, Ashley Blancada, Paula Verdú i Marina Vilarrubí.

I la plata va ser per l’equip B de VO 1-2 format per Adriana Casanova, Martina Cassa, Martina Bes i Irene Bernús i l’equip base A amb Berta Álvarez, Adriana Velázquez, Marina Vilamoner i Noah Rebollar. En resum, els equips han competit aconseguint un balanç de 4 ors, 2 plates i un bronze.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot