Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Entrega de premis de la Fashion Espai

Entrega de premis de la Fashion Espai de l’Espai Gironès

José Manuel  Von Bischoff-Shausen guanya la subscripció de la revista Cuina i Alexandra Font  la subscripció de la Fashion&Arts 

L’Espai Gironès ha fet entrega a Alexandra Font, veïna de Tarragona, del premi a la subscripció de la Fashion&Arts i els vals regal de Caprabo i a José Manuel Von Bischoff-Shausen, veí de Barcelona, del premi de la subscripció de la revista Cuina, que es van sortejar en el marc de la Fashion Espai. La Fashion Espai, que s’ha celebrat del 9 al 19 d’octubre, ha estat una gran aposta per la moda com a cultura  i per donar oportunitats als joves que vulguin obrir-se camí en aquest sector. També ha acostat als visitants les darreres tendències de la temporada de moda de tardor i hivern. 

Dins la Fashion Espai també es va entregar un premi del curs de model valorat en 3.000 euros a la prestigiosa agència de models de Catalunya Francina Models. La guanyadora del concurs de models ha estat Sandra Torelló, de 15 anys veïna de Girona, que va participar en les desfilades de dissabte. Als càstings es van inscriure més de 200 persones i 10 van quedar finalistes. 

La Fashion Espai ha inclòs també una exposició de fotos de l’arxiu de la revista Fashion&Arts, s’han programat  tres masterclasses càrrec de diferents influencers: una de maquillatge, amb Judit Torres (@judiit.torres); una altra de barba amb Carles Almagro (@CarlesAlmagro) ; i una d’estilisme amb Khaoula Boumaaza (@Absolutelykhaoula)  A més, s’han ofert dos tallers: un de menjar saludable amb l’influencer Nicky Ramos (@chefnickyramos i un d’esport amb el personal trainer Adrià Geli (@padhealth). 

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot