Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Bon preu obre un segon supermercat a Salt

Nou supermercat Bonpreu a Salt

L’establiment té una superfície de vendes de 300m² i 45 places d’aparcament.

Amb aquesta obertura, Bon Preu ha creat 34 nous llocs de treball a la localitat de Salt.

Bon Preu ha obert un nou supermercat Bonpreu a Salt situat al passeig dels Països Catalans, 45-47 (Àntic mercadona). El nou establiment té una superfície de vendes de 1.300 m ² i 45 places d’aparcament .

Bon Preu ha fet una inversió de 4 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. L’equip de treballadors està format per 34 persones, de les quals 14 són del municipiel que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació al territori.

Amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència a Salt, on ja disposa d’un Bonpreu situat al carrer Major. A la vegada que segueix ampliant el servei que ofereix a la ciutat de Girona, on compta amb 3 supermercats Bonpreu, un supermercat Esclat, 2 benzineres EsclatOil i un punt de recollida del servei online. Des del mes de setembre també està disponible el servei d’entrega a domicili de la compra online a les poblacions de Girona, Salt, Vilablareix i Fornells de la Selva.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, per una excel·lent atenció al client, els preus molt competitius i per un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat de Salt s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permetiestalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2  a l’atmosfera.

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot