Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Guanyen 250 euros per gastar a l’Espai Gironès

Descobreix tota la informació sobre la promoció

Des del 13 de febrer i fins a l’11 de març s’han fet sortejos cada setmana i ha generat unes compres de 76.126,5 €.  

Descobreix els premis que l’Espai Gironès ha entregat a 16 afortunats clients: targetes regal carregades amb 250 euros cadascuna. La campanya va estar vigent des del 13 de febrer fins al 11 de març, amb sorteigs setmanals que van generar una despesa total de 76.126,5 euros.

A través d’aquesta promoció, l’Espai Gironès busca millorar l’experiència de compra dels seus clients i oferir-los serveis exclusius. Les targetes regal, que tenen una vigència fins a finals d’any, són vàlides per a totes les botigues i establiments del centre, així com per als restaurants, cinemes i benzinera del pàrquing exterior.

En total, hi va haver 1.183 participacions en aquesta promoció, amb un tiquet mitjà de compra per participant de 64,35 euros. Els afortunats guanyadors provenen de diferents poblacions de les comarques gironines com Girona, Banyoles, Flaçà, Anglès, Amer, Blanes i Torroella de Montgrí, així com de les comarques de Barcelona com Palafolls.

Aquesta acció forma part de les nombroses iniciatives que l’Espai Gironès porta a terme per retornar la confiança dels seus clients i millorar la seva experiència de compra. Descobreix l’atractiu d’aquest centre comercial més enllà del territori gironí i gaudeix dels seus serveis exclusius durant tot l’any.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot