Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès celebra el seu aniversari amb 2.000 regals sorpresa

L’Espai Gironès celebra el 18è aniversari amb més de 2.000 regals sorpresa

L’Espai Gironès celebra el seu 18è aniversari amb una gran campanya de regals sorpresa que inclouen smartphones, tauletes, consoles i molts altres premis.

Des del 8 de maig fins al 3 de juny, els clients que presentin al Punt d’Informació 1 o 2 tiquets que sumin un mínim de 40 euros podran escollir un tros d’un gran pastís per comprovar si han guanyat un premi. Cada persona podrà participar un màxim de 2 vegades al dia i els premis es lliuraran en el mateix moment. L’horari d’atenció per participar és de 10h a 14h i de 16h a 20h.

els premis es lliuraran en el mateix moment

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, destaca la trajectòria del centre comercial i el moment actual, assenyalant que la pandèmia està del tot superada pel que fa a l’afluència de visitants i a les vendes, i també als projectes de futur en marxa. Aquesta campanya també beneficia les empreses que treballen a l’Espai Gironès, així com els petits empresaris, el comerç local i altres cadenes.

Amb aquesta iniciativa, l’Espai Gironès reafirma la seva posició com a centre comercial de referència al territori, oferint als clients una oportunitat única per guanyar premis sorpresa mentre gaudeixen dels serveis i les botigues que ofereix el centre.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot