Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Rebaixes amb premi a l’Espai Gironès

Rebaixes amb premi a l’Espai Gironès: Sorteig de nits d’hotel i aventures a Futuroscope

Des d’avui 26 de juny i fins el 15 de juliol es pot participar en sortejos setmanals amb les compres al centre

L’Espai Gironès sorteja des d’avui 26 de juny, cada setmana i fins el 15 de juliol, una estada d’una nit d’hotel per a dos adults i dos menors amb entrades d’un dia al parc d’atraccions Futuroscope, i també sorteja paquets d’entrades. En total se sortejaran 3 estades d’hotel més entrades per a dos adults i dos menors i 30 paquets amb 2 entrades d’un dia cadascun. Cada setmana hi haurà 11 guanyadors. El centre comercial estarà obert el diumenge 2 de juliol, amb les botigues amb una àmplia oferta de productes amb descomptes.

Diumenge 2 de juliol les botigues de l’Espai Gironès estaran obertes 

Tothom que vulgui participar en el sorteig per anar a Futuroscope, que es fa coincidint amb la campanya de rebaixes, ha de presentar al Punt d’Informació un tiquet d’un mínim de 20 euros de compra i un cop donades les seves dades podrà provar sort. Una mateixa persona hi pot participar fins a 4 vegades al dia. L’horari d’atenció és de 10h a 14h i de 17h a 21h.

Els sortejos seran setmanals i es contactarà amb els guanyadors o guanyadores per fer-los entrega dels premis corresponents. 

Aquesta acció s’emmarca dins la línia que segueix l’Espai Gironès de retornar als clients la seva implicació amb el centre. 

rebaixes a mida espai girones

Latest Posts

spot_img

un xic de tot