Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès sorteja més de 15.000 euros en vals de benzina

Amb el context actual d’alçada de preus en el sector del carburant, l’Espai Gironès decideix premiar de nou als seus clients amb un espectacular sorteig.

Més de 15.000 euros en benzina en joc!

Sí, has llegit bé. Del 28 d’agost al 16 de setembre, l’Espai Gironès premiarà als seus visitants amb 560 vals de benzina, amb valors de 20, 30 i 50 euros cada un. L’oferta és exclusiva a la gasolinera Repsol situada dins del mateix centre comercial i el termini per bescanviar-los finalitza el 31 d’octubre.

No és la primera vegada que el centre comercial de Salt surt amb una iniciativa d’aquest tipus. Recordem que l’any anterior ja van llançar aquesta mateixa campanya, que va ser rebuda amb els braços oberts per part de la comunitat, degut a la contínua tendència alcista dels preus dels carburants.

Com pots participar i guanyar un dels vals de benzina?

Molt senzill. Si ets client i realitzes compres que sumin un mínim de 40 euros (pots presentar fins a dos tiquets), simplement has de dirigir-te al Punt d’Informació de l’Espai Gironès (obert de dilluns a dissabte, de 10h a 14h i de 16h a 20h). Allà, hauràs de fer girar un volant situat al seu costat i treure una butlleta. D’aquesta manera, sabràs al moment si has estat afortunat i quin és el valor del teu premi.

L’Espai Gironès no només vol alleujar una mica la cartera dels seus clients davant de l’augment de preus, sinó també agrair la seva lleialtat i confiança. I és que, no oblidem que aquest centre comercial no només és un lloc d’oci i compres, sinó també un gran generador de treball: al voltant de 800 professionals hi treballen directament i, a més, cal comptar amb tots aquells llocs de feina indirectes i el suport al petit comerç local.

Així que, si estàs per la zona o tenies pensat fer una visita, ara tens una raó més per a fer-ho.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot