Dijous, maig 30, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Espai Gironès renova la col·laboració amb Temporada Alta 

Festa, música i sortejos: El gran dia a l’Espai Gironès amb Temporada Alta

Un dia especial ple d’animació i sorpreses a l’Espai Gironès

Aquest dissabte 23 de setembre, l’Espai Gironès es vesteix de festa. I és que en col·laboració amb el Festival internacional d’arts escèniques Temporada Alta, es prepara una gran acció conjunta que no deixarà indiferent a ningú. Si estàs pensant en fer una visita al centre comercial aquest cap de setmana, aquest és el teu dia! Música, animació i la possibilitat de guanyar entrades: un pla perfecte per a una tarda de dissabte.

Sorteig d’entrades dobles per “La petiTA” i ambient musical

Des del matí, els visitants de l’Espai Gironès podran recollir flyers i butlletes per participar en el sorteig d’entrades dobles per l’espectacle “La petiTA” del Temporada Alta. Si et sents afortunat, hi haurà tres sortejos: a les 17:30h, 18:30h i 19:30h. I per fer l’espera més agradable, de 17h a 20h, DJ Xerramequ, qui actuarà a l’espectacle de l’1 d’octubre, amenitzarà l’ambient amb la millor música. No es pot demanar res més!

L’Espai Gironès: un compromís amb la cultura i el seu entorn

Però aquesta acció no és una simple iniciativa puntual. L’Espai Gironès ha demostrat un compromís ferm amb la cultura i amb el seu entorn. A més de la seva estreta col·laboració amb Temporada Alta, L’Espai també dóna suport a altres iniciatives culturals com el Teatre de Salt o el Festivalot. La seva vocació solidària es manifesta amb campanyes com les de Nadal, entre d’altres, i convenis amb diverses entitats esportives. Sense dubte, una aposta a llarg termini amb el territori i els seus habitants, demostrant que la cultura i el compromís social van de la mà.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot