Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès regala un viatge per a 4 persones al Parc Warner de Madrid pel Dia del Pare

L’Espai Gironès regala un viatge per a 4 persones al Parc Warner de Madrid pel Dia del Pare

Els guanyadors s’escolliran per mitjà d’un divertit concurs de dibuixos que es durà a terme el proper dissabte 17 de març al Centre Comercial

L’Espai Gironès ha decidit sumar-se a la celebració del Dia del Pare. Per això ha organitzat per al proper dissabte 17 de març un divertit concurs de dibuixos a la recerca de superherois. El premi per als guanyadors serà un cap de setmana per a quatre persones al Parc Warner de Madrid .

Al concurs de dibuixos hi podran participar tots els pares amb fills o filles d’entre 4 i 12 anys. Per fer-ho s’hauran de dirigir a l’Espai Petits del Centre Comercial dissabte que ve entre les 10h i les 14h  i entre les 15:30h i les 19h. S’hauran de seure l’un davant de l’altre i  cadascun fer un retrat de l’altre com si fos un superheroi. Només es podrà participar una vegada, amb un dibuix.

Després un jurat format per nens escollirà els millors dibuixos i, per tant, els guanyadors del concurs.

El premi inclou les entrades al parc Warner de Madrid de dissabte i diumenge amb el dinar inclòs per a quatre persones , dos adults i dos nens d’entre 4 i 12 anys; el viatge en TGV des de Girona; i l’estada de divendres i dissabte en un hotel de Madrid. El viatge s’haurà de fer entre el 19 de març i el 31 de maig ( excepte del 30/3 al 1/4 i del 27/4 al 29/4).

Latest Posts

spot_img

un xic de tot