Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

5 Fires KM0 per aquest cap de setmana

Cinc Fires molt a prop

Sembla que tindrem un bon cap de setmana, per això us volem proposar cinc Fires Km0 (molt a prop) per treure al cap i passar una bona estona i aprofitar el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre.

Fira del Cistell de Salt.

Salt. XX Fira Internacional de Cistell

La Fira de Casa Nostra. NO hi podeu faltar…  Aquest any la Fira Internacional de Salt compleix vint anys. Aquesta proposta, totalment consolidada, s’ha inserit en la vida del barri vell de Salt que hi col·labora de forma entusiasta engalanant cases i carrers. Aquest any el país convidat és França, en homenatge a Guy Barbier, que va ser el primer expositor internacional que va venir a Salt i es podrà visitar una exposició que mostra el recorregut de la cistelleria francesa des de 1467 fins avui dia.

En aquests vint anys la Fira del Cistell s’ha fet gran en tots els aspectes: Ha crescut en nombre d’expositors i aconsegueix per primera vegada arribar als 68, es manté el nombre de participants en el 2n Concurs d’Aparadors i es repeteix la participació dels restaurants en el Plat de Tardor, així com en tallers de Tècniques diverses.

La fira ofereix demà divendres unes jornades tècniques sobre cistelleria, i dissabte i diumenge estaran oberts els patis de Cal Mut i del carrer Sant Dionís, també hi haurà cercaviles, actuacions musicals, tallers de cistelleria per a famílies, i una trobada de corals a l’Església de Sant Cugat.

[+] Veure Agenda

Fira del Paper i el Cartó de Sarrià de Ter

Sarrià de Ter.  XIX edició de la Fira del Paper i el Cartró

La fira compta amb una quarantena de parades de venda i exposició de productes i artesania elaborats amb paper i cartró. Una Fira obligada pels aficionats a l’scrapbooking. En la Fira també podeu trobar diferents tallers relacionats amb la Fira, desfilada de roba elaborada amb paper, Cercaviles amb els gegants de Sarrià de Ter, màgia, etc.

Diumenge a les 19.30 a la plaça de l’Obra hi haurà un espectacle pirotècnic i diferents espectacles.

 

Fira de l’Olla de Breda

Breda. VI edició de la Fira de l’Olla

Una Fira lligada a la terrissa. La Fira de l’Olla, l’esdeveniment que dóna a conèixer el sector ceramista i terrissaire, puntal durant generacions en el desenvolupament econòmic de la Vila de Breda.

Ceramistes i terrissaires tant de Breda com d’altres indrets mostraran els seus millors productes durant tot el cap de setmana. A més, la Fira de l’Olla comptarà amb demostracions d’elaboració de ceràmica, exposicions i conferències, i un fort component gastronòmic, fent visible la importància dels recipients de terrissa dins de molts plats de la nostra cuina.

[+] Veure Programa

 

Fira Medieval Fantàstica de Banyoles

Banyoles. IX Fira Medieval Fantàstica – Fira Aloja

Banyoles és un poble amb molta història i edificis de l’època medieval, a més de comptar amb una llarga tradició de llegendes; és per això que se celebra la fira ALOJA. Fira Medieval Fantàstica de Banyoles.

La Fira Medieval Fantàstica de Banyoles, es va inaugurar dijous però durant tot el cap de setmana hi trobareu el mercat medieval, activitats, tallers, visites guiades per descobrir la Banyoles Medieval…

Enguany, es recupera el sopar medieval a la Muralla i els espectacles inclouran elements amb foc.

Hi haurà novetats i moltes més activitats que en edicions anteriors com ara una visita guiada per descobrir el passat medieval de Banyoles

El dissabte i diumenge es podrà gaudir de moltes novetats a la 9a edició de la Fira Aloja com ara el Sopar Medieval del dissabte al vespre a la Muralla (15 euros, 8 el menú infantil).

A l’Aloja podreu gaudir d’exposicions, l’Espai esotèric, l’exposició i demostració del vol de faconeria, tallers infantils medievals, el Tir a l’orc, l’espectacle El Duel o la presentació del llibre “La cuina antiga ibers, grecs i romans”. A més, hi haurà dansa, cercavila de personatges medievals i la cloenda amb cercavila de foc.

[+] Veure Agenda

 

Fira de l’Avellana de Brunyola

Brunyola. XXIII Fira de l’Avellana de Brunyola

El primer cap de setmana d’octubre, Brunyola esdevé la capital de l’avellana de la comarca de la Selva

La Fira de l’avellana de la Selva es celebra des de l’any 1995. Amb les avellanes com a protagonistes es poden comprar, degustar, esclovellar o fins i tot carregar-les a l’esquena (Concurs Internacional d’Esclovellar Avellanes i Concurs de Sac a l’Esquena). També hi podeu trobar la Fira d’artesania, tallers, una exposició de maquinària agrícola, audicions de sardanes, concerts d’havaneres, etc.

La música i l’artesania acompanyen a les avellanes durant els dos dies de durada.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot