Mazoni i els titelles de la companyia Ortiga a l’Ateneu Coma Cros de Salt

Mazoni i un taller de titelles de la companyia Ortiga a l’Ateneu Coma Cros de Salt en dues propostes artístiques de petit format

L’Ateneu popular Coma Cros de Salt presenta dues propostes artístiques de petit format pel cap de setmana del 18 de novembre i el 2 de desembre. Per una banda, l’actuació de Mazoni el dia 18, i per altra doble proposta de la companyia Ortiga amb un taller de teatre d’objecte i titelles el dia 19 i representació de l’espectacle Kumuluninbu el 2 de desembre.

Mazoni enceta la programació de L’artista al Teler, una oportunitat per veure l’artista de prop en petit format a l’espai de trobada de l’Ateneu Coma Cros. En aquesta ocasió el convidat és un dels grans noms de l’escena pop de Catalunya que ha sorprès amb un disc on torna a l’essència de la cançó acompanyat únicament de la seva guitarra i veu. “Carn, os i tot inclòs” (Bankrobber, 2017) és un viatge a allò més imprescindible de les cançons: melodia i lletra.

La compra d’entrades anticipades a 5€ es pot fer a ateneucomacros.cat. L’actuació serà a partir de les 22.30 però l’espai el Teler s’obrirà una hora abans amb música, servei de bar i entrepans.

L’altra esdeveniment del cap de setmana a l’Ateneu serà el taller creatiu de teatre d’objecte i titelles en família amb la companyia Ortiga. A partir del joc i la investigació personal els participants aprendran a donar vida a objectes i l’art d’animar un titella. El taller s’estructurarà en dos torns, un a les 10h i l’altre a les 12h; amb places limitades per a nens de 4 a 12 anys. Es poden comprar les entrades a 3€ també a ateneucomacros.cat.

La mateixa Cia. Ortiga oferirà el pròxim 2 de desembre l’espectacle de titelles “Kumulunimbu. Un mar de tendresa i emocions”, una història sobre l’amistat entre una nena i un núvol que parla sobre la valentia, la injustícia i l’esperança, que captivarà als més petits i emocionarà als grans. Les entrades anticipades es poden comprar per 5€ (amb 50% de descompte pel públic infantil) també al web de l’Ateneu.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí