Un total de 73 comunitats de propietaris han demanat acollir-se a la subvenció per instal·lar portes de seguretat als comptadors i càmeres de vigilància

Un total de 73 comunitats de veïns/es de Salt han demanat acollir-se a la subvenció convocada per l’Ajuntament amb l’objectiu de millorar les seves propietats amb càmeres de seguretat i portes a les sales de comptadors d’aigua i llum. El regidor de Seguretat Ciutadana, Toni Vidal, ha manifestat que “aquest elements ajuden a la millora de la convivència d’aquestes escales; fet que reforça el programa Passadissos Nets i Segurs”. 

El regidor d’Acció Social, Ferran Burch, ha destacat que aquesta subvenció té per objectiu “donar suport a les comunitats” i ha subratllat que amb la finalització del Pla de Barris el 2016 “s’ha ampliat la zona d’abast a tot el municipi”.

En total l’ajuntament farà arribar a les comunitats 38 kits de càmeres de seguretat, 36 portes de seguretat estándard per als comptadors i 37 portes bàsiques adaptables per a fer a mida als comptadors.

Des de l’Oficina d’Habitatge s’ha assessorat a les comunitats en tot el procés d’elaboració del model de sol·licitud i se’ls han facilitat els exemples orientatius de les actes de la junta de propietaris.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí