Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

73 comunitats demanen subvenció per instal·lar portes de seguretat als comptadors i càmeres de vigilància

Un total de 73 comunitats de propietaris han demanat acollir-se a la subvenció per instal·lar portes de seguretat als comptadors i càmeres de vigilància

Un total de 73 comunitats de veïns/es de Salt han demanat acollir-se a la subvenció convocada per l’Ajuntament amb l’objectiu de millorar les seves propietats amb càmeres de seguretat i portes a les sales de comptadors d’aigua i llum. El regidor de Seguretat Ciutadana, Toni Vidal, ha manifestat que “aquest elements ajuden a la millora de la convivència d’aquestes escales; fet que reforça el programa Passadissos Nets i Segurs”. 

El regidor d’Acció Social, Ferran Burch, ha destacat que aquesta subvenció té per objectiu “donar suport a les comunitats” i ha subratllat que amb la finalització del Pla de Barris el 2016 “s’ha ampliat la zona d’abast a tot el municipi”.

En total l’ajuntament farà arribar a les comunitats 38 kits de càmeres de seguretat, 36 portes de seguretat estándard per als comptadors i 37 portes bàsiques adaptables per a fer a mida als comptadors.

Des de l’Oficina d’Habitatge s’ha assessorat a les comunitats en tot el procés d’elaboració del model de sol·licitud i se’ls han facilitat els exemples orientatius de les actes de la junta de propietaris.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot