Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Salt organitza el I Fòrum d’estudiants universitaris de Salt

Vol reunir el dia 1 tant els graduats com els que encara estudien
L’àrea de Joventut i Educació de l’Ajuntament de Salt, encapçalada pel seu regidor Min Cunill (ERC), juntament amb un grup d’estudiants i professors, han convocat pel proper 1 de desembre a tots els estudiants universitaris de Salt, graduats, professionals i ciutadania interessada en educació i formació al  ” I Fòrum d’estudiants universitaris de Salt” . L’Acte es farà a l’auditori de la Coma Cros i pretén crear una xarxa que millori la comunicació entre els implicats i donar a conèixer experiències d’èxit en el camp de l’educació. La voluntat és que la trobada sigui l’embrió d’un fòrum dels estudiants universitaris de Salt. La Trobada permetrà també saludar col·legues d’estudis, persones més joves, docents, i fer “networking”.
A la Vila de Salt, amb prop de 30.000 habitants, son centenars els estudiants que cada any accedeixen la universitat i en molts casos són els primers de les seves famílies, estem parlant d’un ascensor social importantíssim per una població molt sovint amb pocs recursos i poca informació dels passos a seguir. El fòrum ha d’oferir un bon ambient per als estudiants universitaris que busquin orientació, suport, beques, i alhora ha de permetre a tots aquells que han triomfat i han aconseguit el seu objectiu poder-los orientar i explicar la seva experiència. El fòrum vol evidenciar que l’educació es clau i que cal posar en valor l’eficàcia educativa de les escoles i Instituts  de Salt, i dels estudis superiors, demostrant que a la vila de Salt molta gent cada any aconsegueix accedir-hi i superar tots els reptes.
L’acte començarà a les 18:45h i comptarà amb la presentació d’experiències de bones pràctiques, de les possibilitats dels equipaments juvenils municipals, una xerrada d’Antoni Puigverd, sobre “L’educació com a ascensor social” i finalitzarà a les 20:30 amb una col.loqui informal entre els participants.
S’ha creat l’adreça webbit.ly/univforum per promocionar l’acte i fer les inscripcions.​

Latest Posts

spot_img

un xic de tot