La marca Flying Tiger Copenhagen obre una botiga a l’Espai Gironès

Disposa de 180 metres quadrats, amb una àmplia oferta d’articles exclusius i amb disseny propi   

La nova botiga de Flying Tiger Copenhagen, que s’ha obert avui a l’Espai Gironès, disposa de 180 metres quadrats i es troba situada a la plaça del Foc, a la planta baixa del centre comercial. En aquest establiment es poden trobar articles d’un gran nombre de categories, exclusius i amb un disseny original, a un preu molt assequible. L’oferta inclou articles de cuina, decoració de la llar, cura personal, material d’oficina, i molts altres. La companyia preveu una gran acollida per part del públic. Per celebrar l’obertura, els 100 primers clients s’enduen de regal, amb la seva compra, una bossa FTC feta amb materials reciclats. 

La marca danesa dissenya col·leccions mundials d’edició limitada, que van en línia amb les tendències i necessitats de cada temporada, a més de les seves col·leccions permanents.

Recordem que l’Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

L’Espai Gironès ha fet una inversió de 190.000 euros el 2020 i de gener a maig d’aquest any 2021 de 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. S’ha demostrat en tot moment que és un espai segur tant per als clients com per als treballadors. 

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí