Dilluns, octubre 2, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

3 Propostes històriques per visitar entre piscina i platja.

De petit sempre m’ha fascinat l’arqueologia i la història de les pedres, per això he volgut fer aquestes 3 propostes per fer durant aquest mes d’agost! Relativament a prop, dins de la província de Girona i fàcils de combinar amb un dia de platja o piscina.

1. Ullastret

Benvinguts a Ullastret c. 250aC

La ciutat més gran del món ibèric, Ullastret, reconstruïda en tots els seus detalls, tant l’emplaçament del Puig de Sant Andreu com l’Illa de’n Reixac.

2.- Sant Pere de Rodes

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes

Redescobreix una joia del Romànic català, el Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes. Un nou i apassionant recorregut per descobrir i entendre la societat medieval catalana, en un entorn natural realment espectacular: on vivien, on resaven i on lluitaven. El monestir de Sant Pere, la vila de Santa Creu i el castell de Verdera.

3.- Les Ruines d’Empúries

Benvingut a Empúries

Porta d’entrada de les cultures grega i romana a la península Ibèrica, Empúries és un dels escenaris més privilegiats de la nostra història. Essència del Mediterrani, de la Costa Brava, s’exten davant de la badia de Roses, qualificada per l’UNESCO com
una de les més boniques del món.

La Casa dels Mosaics d’Empúries

Us presentem els nous espais visitables de la Casa dels Mosaics del jaciment d’Empúries: el peristil i el criptopòrtic de la domus romana més important del conjunt arqueològic.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot