Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Les veus de Salt

Dijous 17 de desembre a les 16.00 h ha tingut lloc l’acte LES VEUS DE SALT 2020 en format audiovisual a través del canal de YouTube del Consorci per a la Normalització Lingüística i de l’Ajuntament de Salt.

Les Veus de Salt és un acte organitzat per l’Oficina de Català del CPNL, Càritas Salt i l’Escola d’Adults Les Bernardes que cada any té lloc a El CANAL al voltant de la diada de Santa Llúcia i que, més enllà d’un recital de poesia amb interludis musicals, és un acte de cohesió i inclusió socials, que té l’objectiu de ser un reconeixement a les llengües que es parlen a Salt i, d’altra banda, crear lligams entre les persones de diferents orígens que conviuen al municipi.

Enguany, malgrat els impediments i la distància física, no han volgut deixar d’organitzar-lo i s’ha fet en format audiovisual que es penjarà als canals de Youtube del CPNL i l’Ajuntament.

L’alcalde del municipi, Sr. Jordi Viñas, i la presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, Sra. Esther Franquesa, han volgut també ser-hi presents i donar suport a l’acte, que està presentat per l’actriu del programa Polònia Agnès Busquets.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot