Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

La fàbrica Gas Gas compleix objectius i preveu produir les 10.000 motos el 2017

Ha iniciat vendes amb Austràlia i Nova Zelanda

En tres mesos l’empresa s’ha introduït a 40 botigues dels EUA i a Califòrnia ha obert un magatzem

  • Les noves motos es van presentar a la Fira Eicma de Milà. Foto: NICKI MARTÍNEZ (TORROT).

La companyia de motocicletes Torrot, propietària des de fa un any de la marca Gas Gas, ha “complert els objectius que es van marcar quan van comprar la fàbrica de Salt”: vendre sis mil motos i treure al mercat una nova enduro, l’EX/XC que es va presentar a la Fira Eicma de Milà “amb molt bona acceptació i una afluència de públic molt potent”. L’EX/XC, que porta el nom de projecte Fènix –“un model que ressorgeix de les seves pròpies cendres” i que “agafa el més bo del passat per afrontar el present amb la força necessària per reinventar-se”–, és una moto enduro de dos temps, “que té nou xassís, amb motor i termodinàmica nous i amb només 105 quilos de pes”. “Va ser la gran protagonista de l’estand que vam portar a Milà”, assegura el president de Torrot, Ivan Contreras.

A més de l’enduro, la companyia també va presentar altres novetats: la TXT GP, “l’obscur objecte del desig per als amants del trial”, i la Gas Gas Venturo, “una moto trail amb motor de quatre temps”, entre d’altres. Totes aquestes motos sortiran al mercat entre l’abril i el maig del 2017.

Contreras assegura que “està molt satisfet” de l’evolució que té la fàbrica de Salt on ara ja es fabriquen les dues marques Torrot i Gas Gas. Actualment, l’empresa té 110 treballadors –entre la planta de Salt, la que Torrot té a Mataró, on hi ha el departament comercial i el d’I+D, i els empleats d’accessoris.

[+] Llegir més

FONT: El Punt Avui

Latest Posts

spot_img

un xic de tot