Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Aquest divendres torna el Festival Can Panxut

El festival Can Panxut de Salt reneix amb força aquest divendres a la plaça del Teatre (plaça Sant Jaume)

El festival Can Panxut retorna a la plaça de Sant Jaume, aquest divendres 21 de juliol.

El 2022, els responsables del festival van organitzar un concert previ amb amics del món musical que va transformar el pati del teatre en un espai vibrant de melodies i bon rotllo. Aquest any, el festival retrocedeix als seus orígens, tornant a la plaça on tot va començar.

Can Panxut és un festival “fet amb amor i gestionat de forma independent”, impulsat per l’associació de veïns del Barri Vell, i col·laboracions de diversos negocis locals i l’ajuntament de Salt.

Assegureu-vos el sopar al Can Panxut Festival amb la compra anticipada de tiquets

El festival Can Panxut és totalment gratuït, però per a qui vulgui gaudir d’un sopar durant l’esdeveniment, és recomanable adquirir el tiquet de pre-venda. Aquesta opció, que inclou un entrepà i una beguda, es pot obtenir per 7€ a Can Pep, al Bar del Teatre o a Fleca Parramon.

La compra anticipada d’aquest tiquet permet als organitzadors fer una previsió del nombre de sopars a preparar. I recorda, si decides comprar el tiquet de sopar el mateix dia del festival, el preu serà de 8€. Així que no perdis l’oportunitat de gaudir d’un bon sopar en el festival Can Panxut!

Un espectacle per a tota la família a Can Panxut

El festival d’aquest any no només estarà ple de música, sinó que també inclourà un espectacle familiar de producció pròpia. Aquest espectacle “Les germanes Marabú” estarà a càrrec de la companyia Les Estampades i la Perra Laika.

L’ambient musical estarà garantit amb les actuacions de Nöia, Sexy Toys i el DJ Carbu. Les activitats començaran a les 20h i continuaran fins a les 2h de la matinada.

Descobriu més informació de tota la Festa Major de Salt

No us perdeu aquesta oportunitat d’immersió en la cultura local a través de la música i l’entreteniment. Can Panxut espera la vostra presència aquest divendres per a una nit inoblidable!

Latest Posts

spot_img

un xic de tot