Divendres, desembre 8, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Jornades “El Ter: gestió d’un riu i reptes de futur”

El Consorci del Ter organitza els dies 27 i 28 de setembre a Salt i Manlleu, respectivament, les jornades «El Ter: gestió d’un riu i reptes de futur», en el marc dels 25 anys de l’organisme que agrupa 71 ajuntaments i 5 consells comarcals de la conca del riu Ter. Les jornades tenen l’objectiu de donar a conèixer com ha estat la gestió d’aquests anys i que podem fer per millorar-la en el futur des del punt de vista de la biodiversitat als espais naturals de ribera, les inundacions, la gestió de les sequeres, la protecció del patrimoni cultural fluvial i la regulació de les activitats recreatives fluvials.

Volen actuar d’espai de transferència de coneixement, així com donar eines per aplicar en la gestió dels espais fluvials; també de lloc de trobada per difondre tots aquells projectes i iniciatives que tenen a veure amb el riu, els seus afluents i el món de l’aigua en l’àmbit geogràfic de la conca del Ter.

Els destinataris són principalment tècnics del món local i càrrecs electes locals, però també ciutadans i ciutadanes que des dels seus àmbits professionals o vocacionals estiguin interessats en la temàtica dels espais fluvials i el seu territori i tinguin el desig d’aprofundir en el seu coneixement, així com estudiants universitaris i naturalistes i persones del món científic.

Les jornades compten amb la col·laboració dels ajuntaments de Salt i Manlleu, la factoria cultural Coma Cros i el Museu del Ter, i amb el patrocini d’Aigües Vic i la Diputació de Girona.

** Per assistir a les Jornades, cal inscriure’s en aquest formulari: https://forms.gle/w6efL1mY7KdqgGV49 (Inscripció gratuïta)

[+] PROGRAMA JORNADES

Latest Posts

spot_img

un xic de tot