Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Bewis de la Rosa: Una Revolució del Rap Rural en els Concerts de Tardor

Aquesta tardor, els amants de la música estan d’enhorabona. El divendres 29 de setembre, a les 22:00 h, el teló de “El Teler” s’aixecarà per donar pas a una nit plena de ritmes, lletres i performances que prometen ser inoblidables. Es tracta del concert de Bewis de la Rosa, una de les veus més prometedores del panorama musical actual, que ens presenta “Amor más que nunca”, el seu primer disc carregat d’energia i passió.

Rap Rural: Una Fusió d’Estils i Tradicions

Bewis de la Rosa no és un artista qualsevol. Amb el seu enèrgic rap rural, ens ofereix una proposta musical que combina el millor del rap, hip-hop, llatí i folklore. Però més enllà de la música, el seu projecte és una reflexió profunda sobre dos temes que li són propers: l’amor i el món rural. A través de cançons, textos, videoclips i concerts performatius, Bewis ens convida a entrar en un univers escènic amb clares referències a la tradició castellana, on la música, la dansa i la performance es donen la mà.

Un Disc amb Missatge i Compromís

Acompanyat pel productor musical G.Rams, el disc “Amor más que nunca” es presenta com una obra carregada de discurs. Les seves lletres apel·len al pensament crític, el transfeminisme, el decreixement, la ferida històrica i la salut mental. Però aquest no és un disc com els altres. Bewis ens proposa una experiència única: un “NO-VINIL-TOMATERA”. L’objectiu? Que d’aquí a deu anys, enlloc d’un disc contaminant els nostres rius, tinguem una tomatera floreixent a casa nostra. A més, el disc inclou un pòster i un fanzine que reflexiona sobre l’amor romàntic i proposa noves formes de gestió emocional des de les No-Monogàmies.

Una Nit per a la Història

Amb entrades anticipades a 7€ i a 10€ a taquilla, aquest concert promet ser una cita ineludible per a tots aquells que busquen una proposta artística completa, audaç, fresca i coherent. Bewis de la Rosa ens convida a una transformació, no només musical, sinó també personal i social. Una nit on l’art i la reflexió es donaran la mà per oferir-nos una experiència única. No us ho perdeu!

[+] entrades

Latest Posts

spot_img

un xic de tot