Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Més de 320 alumnes han participat en els Cursos UNED Sènior

Més de 320 alumnes es formen amb els cursos UNED Sènior

Més de 320 alumnes han participat en alguns dels quinze cursos que ha ofert la UNED a Olot, Figueres i Salt. Els primers cursos UNED Sènior es van impartir a Olot durant el curs 2011-2012 i set anys després el Programa Sènior s’ha estès a Figueres, a Salt i algun curs, a Palafrugell. Aquest augment dels participants i la diversitat de l’oferta formativa respon a la bona acollida, al grau de satisfacció, tot arrelant amb força a les comarques gironines.

L’èxit d’UNED 50+ es deu a que es tracta d’una formació voluntària, en la que els assistents l’escullen amb la confiança que els satisfarà la seva curiositat intel·lectual, el conèixer millor el seu entorn natural i cultural; i fins i tot faran coneixences que poden enriquir la seva vida social. Aquestes expectatives, certament altes, obliguen l’organització de la UNED a proposar uns temaris i activitats que siguin atractius a l’alumnat; i alhora que els docents siguin especialistes en el tema, busquin la participació i el fet que valgui la pena assistir a les classes, i fins i tot, recomanar-les.

Els cursos UNED Sènior estan dirigits a majors de 50 anys i ofereixen formació en àmbits diversos com història, art, cinema, medi ambient, idiomes i noves tecnologies

Més de 200 alumnes han participat als vuit cursos oferts a Olot. La seu de la Garrotxa és la que ha comptat amb més afluència d’estudiants i on aquestes formacions són més conegudes. La temàtica dels cursos és diversa per tal que el públic pugui trobar alguna formació del seu interès. En aquest darrer semestre, l’oferta ha estat sobre Noves tecnologies, Els secrets dels boscos, Anglès, Francès, Art contemporani i Coneguem el nostre entorn.

A la seu de Figueres s’hi han ofert tres formacions on han participat més de 100 alumnes. Els cursos han tractat sobre Art, Descobriments i invents que ens han canviat la vida, Les veus de l’òpera i Everyday. A la seu de la UNED a Salt s’hi han ofert dues formacions més: una per aprendre francès i Hi havia una vegada el cinema, que l’ha dut a terme l’activista cultural saltenc, Guillem Terribas.

Uned Sènior + 50 dona resposta a la formació al llarg de la vida, no només al llarg del temps laboral de la vida.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot