Dimecres, setembre 27, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Fnac obrirà la seva primera botiga de la demarcació de Girona a l’Espai Gironès

El nou establiment de la distribuïdora de productes culturals, d’oci i tecnologia entrarà en funcionament abans de finals d’any

L’Espai Gironès ha tancat un acord amb Fnac per tal que la companyia francesa s’incorpori a l’oferta del Centre Comercial. El nou establiment de la distribuïdora de productes culturals, d’oci i tecnologia entrarà en funcionament abans de finals d’any i estarà situat a la planta principal, en un espai de 695 metres quadrats que fins fa poc estava ocupat per la firma Miró. Serà la primera botiga que Fnac obrirà a la demarcació de Girona i la sisena a Catalunya.

Aquest nou anunci forma part del pla d’expansió de la Companyia, amb el que pràcticament duplicarà la seva presència a Espanya en els propers cinc anys. Les recents inauguracions de Fnac a Andorra al Principat i de Fnac Connect a Bilbao, juntament amb altres projectes futurs, confirmen el model de creixement de la marca.

Els responsables de l’Espai Gironès estan molt satisfets amb aquest acord que, segons ha destacat el seu gerent Pau Jordà, “ ens permet comptar a les nostres instal·lacions  amb una firma de referència en el sector cultural i de l’electrònica com Fnac i pel fet que el lloc escollit per aterrar a les comarques gironines sigui el Centre Comercial de Salt”.

Marcos Ruão, Director General de Fnac España, ha manifestat a propòsit d’aquesta propera obertura que “ estem molt contents d’augmentar la nostra oferta a Catalunya, on sempre hem estat molt ben acollits i on tenim botigues emblemàtiques a Barcelona. A més, fer-ho dins un Centre Comercial de referència com Espai Gironès, on compartim espai amb grans marques, augmenta la nostra confiança en la implantació d’aquesta nova botiga”.

L’acord amb la cadena francesa per ampliar l’oferta comercial de l’Espai Gironès s’afegeix als que s’han tancat les últimes setmanes amb la marca catalana Bossanova , Pandora i Calzedonia.

Totes aquestes firmes han decidit apostar per l’Espai Gironès per la seva bona trajectòria i les possibilitats que ofereix a l’hora d’expandir els productes a la resta de la província de Girona.

FNAC

FNAC és la primera distribuïdora a Europa de productes tècnics i culturals i constitueix un exemple únic d’aliança entre comerç, cultura i tecnologia. Creada al 1954 a França, compta amb una xarxa de 199 establiments* repartits en nou països ( França, Espanya, Portugal, Suïssa, Bèlgica, Marroc, Brasil, Qatar i Costa de Marfil). Al 2015 va aconseguir una facturació de 3.876 milions d’euros i compta amb 14.100 treballadors. [*Dades de 2015]

La seva implantació a Espanya es va iniciar al desembre de 1993, al carrer Preciados de Madrid i ja és un referent ineludible tant de la programació com del consum cultural i tecnològic a Espanya. Fnac Espanya compta amb 28 botigues físiques més la virtual: www.fnac.es. Està present a Madrid (6), Barcelona (5), Saragossa (2), València (2), A Coruña, Alacant, Astúries, Bilbao ( 2), Màlaga, Marbella, Múrcia, Sant Sebastià, Sevilla, Valladolid i Pamplona. A més, té una botiga al Principat d’Andorra.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot