Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès sorteja estades de nits d’hotel i entrades a Futuroscope cada setmana

El Centre Comercial Espai Gironès sorteja estades de nits d’hotel i entrades a Futuroscope cada setmana

Fins al 30 de juliol es podrà participar en sortejos setmanals d’escapades i paquets de 4 entrades amb les compres al centre

L’Espai Gironès sorteja, des d’aquesta setmana i fins al 30 de juliol, i cada setmana, una estada d’una nit d’hotel per a dos adults i dos menors amb entrades d’un dia al parc d’atraccions Futuroscope, més dos paquets de 4 entrades cadascun. En total se sortejaran 5 estades d’hotel més entrades per a dos adults i dos menors i 10 paquets de 4 entrades cadascun. El centre comercial estarà obert el diumenge 3 de juliol, coincidint amb la campanya de rebaixes.

Tothom que hi vulgui participar ha de presentar al Punt d’Informació un tiquet d’un mínim de 20 euros de compra i un cop donades les seves dades se’ls hi entregarà una targeta per rascar i provar sort. Si hi surten 3 coets podran participar aquella setmana en el sorteig i registrar-se per mitjà d’una landing page específica. L’horari d’atenció és de 10h a 14h i de 17h a 21h.

Diumenge 3 de juliol l’Espai Gironès estarà obert 

Els sortejos setmanals es faran els dilluns 4, 11, 18, 25 de juliol i 1 d’agost. Es contactarà directament amb els guanyadors o guanyadores i se’ls convocarà a les oficines de gerència aquella mateixa setmana per fer-los entrega dels premis corresponents. En total hi haurà 15 premiats: 5 guanyadors d’una estada d’hotel, a més d’entrades per a 2 adults i 2 menors, i 10 guanyadors d’un paquet de 4 entrades cadascun.

Aquesta acció s’emmarca dins la línia que segueix l’Espai Gironès de retornar als clients la seva implicació amb el centre. 

Recordem que a l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot