La campanya comença demà dimecres 31 d’agost i fins al 17 de setembre se sortejaran més de 500 vals de benzina 

L’Espai Gironès sortejarà a partir de demà dimecres 31 d’agost i fins al 17 de setembre 560 vals de benzina de 20, 30 i 50 euros que es podran bescanviar exclusivament a la gasolinera Repsol del centre comercial fins al 30 de novembre.

En total se sortejaran 560 vals d’aquests imports.

Per participar-hi, els usuaris s’hauran d’adreçar al Punt d’Informació de l’Espai Gironès en horari de 10h a 14h i de 16h a 20h i presentar un o dos tiquets de compra que sumin un mínim de 30 euros. 

Els participants hauran de fer girar un volant que hi haurà instal·lat al costat del Punt d’Informació i treure una butlleta a l’atzar. En aquell moment descobriran si el val regal està premiat i amb quin import. 

Amb aquesta acció, l’Espai Gironès busca retornar als clients la seva implicació i confiança amb una campanya adaptada al context de l’increment del preu dels carburants.

Recordem que a l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí