L’Espai Gironès i l’Uni Girona estrenyen llaços amb la signatura d’un nou acord 

És la dotzena temporada que el centre comercial signa amb el club insígnia de l’esport femení gironí

Enguany la col·laboració entre les dues entitats s’amplia a la Lliga Catalana femenina que se celebrarà a Fontajau

L’Espai Gironès i l’Uni Girona Club de Bàsquet han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinèrgies a favor del territori. És la dotzena temporada que el centre comercial i el club gironí col·laboren, per estrènyer llaços i ajuntar esforços.  

Enguany el conveni inclou la col·laboració amb el club en la celebració de la Lliga Catalana femenina que es disputarà a Girona el 30 de setembre i 2 d’octubre,  la presentació de la qual es farà al centre comercial el dijous 29 de setembre. El centre comercial a més tindrà presencia al pavelló durant l’esdeveniment.

L’acte de signatura del conveni, que s’ha dut a terme a l’Espai Gironès, ha anat a càrrec del president el president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà. 

Segons s’especifica en el conveni, l’Espai Gironès, a més de la Lliga Catalana femenina, estarà present durant tota la temporada en la publicitat que es fa a la pista del pavelló de Fontajau de Girona i a l’equipament del primer equip, presencia a la web així com a la comunicació institucional del club a més de disposar de packs d’entrades per sortejar entre els clients. S’inclou la possibilitat que l’Uni Girona posi un estand al centre comercial i també que es puguin organitzar actes conjunts a l’Espai Gironès amb la participació de les jugadores del primer equip, a més d’altres accions que queden obertes per definir entre les dues parts i que s’aniran concretant durant la temporada.

“Estem molt contents de poder fer costat per 12è any al club insígnia de l’esport femení de les comarques gironines, amb qui compartim valors i visió de territori i esperem poder seguir col·laborant moltes temporades més. Aquest any a més estem especialment contents d’estendre la col·laboració a la celebració d’un esdeveniment com és la Lliga Catalana femenina de bàsquet”, destaca Pau Jordà. 

Per altra banda, Cayetano Pérez s’ha mostrat “orgullós i content” que l’Espai Gironès hagi renovat de nou amb el club. “Fa molts anys que estan amb nosaltres. Ens han ajudat a fer créixer l’equip i el club fins al dia d’avui i esperem poder continuar molts més anys”, indica.

L’Espai Gironès col·labora amb un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn com són el Festival Temporada Alta, el Teatre de Salt, el Festivalot, i porta a terme les campanyes solidàries de Nadal i d’altres accions similars. Aquesta acció s’emmarca dins aquest context de compromís a llarg termini amb les terres gironines i els seus habitants.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí